Borlänge Energi Logotype

Kommunikatör

Borlänge Energi är en viktig pusselbit i Borlängebornas värld och vardag.

Vi bedriver en verksamhet där vi tillhandahåller infrastrukturtjänster inom fjärrvärme, elnät, stadsnät, avfall, vatten och avlopp. Vi producerar och säljer el, erbjuder tjänster inom energisektorn samt vårdar och förnyar kommunens stadsmiljö. Det ska vara tryggt och enkelt att bo i Borlänge, samtidigt som våra kunder ska känna att vår verksamhet är hållbar och prisvärd. Vi är en aktör som kraftfullt arbetar för ett hållbart samhälle.

Vi är i en spännande utvecklingsfas och förstärker organisationen och söker dig med kompetens och nyfikenhet att möta framtiden tillsammans med oss.

Har du erfarenhet och kompetens inom kommunikation?
Då kanske du är den vi söker!

Till stödfunktionen Marknad och enheten Kommunikation söker vi en kommunikatör. Enheten Kommunikation ansvarar för den interna och externa kommunikationen. Här får du arbeta på ett betydande sätt med hållbarhetsfrågor
och kommunicera kring den så viktiga energiomställningen.

Arbetsuppgifter

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskole- eller yrkeshögskoleutbildning inom kommunikation eller kompetens och erfarenhet som bedöms som likvärdig. Du har tidigare vana av kommunikationsarbete, gärna från offentlig verksamhet. Vi tror att du är en duktig strateg som har som främsta förmåga att skriva och kunna leverera kommunikation i alla kanaler. Det är meriterande med övrig kommunikationskompetens som webbproduktion, textproduktion och/eller sociala medier.

Som person är du öppen, positiv, social och lätt att samarbeta med. Att ta initiativ, hitta nya lösningar och vara drivande i att ta fram passande material är en självklarhet för dig. För att lyckas i rollen behöver du vara prestigelös, serviceinriktad och öppen för att hjälpa till där det behövs. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort B är ett krav för tjänsten.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Vi kan komma att tillämpa provanställning.

Kontaktperson
Frågor besvaras av Anna Elfqvist, enhetschef Kommunikation, tfn 070-292 36 75.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 7 augusti 2022. Löpande urval sker.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering.

 

Mer om oss
Våra affärsdrivande enheter är organiserade i affärsområden – Kraft & Värme, Elnät & Stadsnät, Vattentjänster, Återvinning och Stadsmiljö. Våra stödjande verksamhetsområden består av HR, Verksamhetsutveckling, Marknad och Ekonomi som tillsammans med våra affärsdrivande verksamheter gemensamt arbetar för att uppnå företagets mål.

Miljö och hållbarhet är en viktig del i vårt uppdrag och i vår vardag, i stort och smått. Vi arbetar aktivt för ett socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbart Borlänge.

Vår personal är en stor del i vår framgång och på Borlänge Energi är arbetsmiljön i fokus. Det är ett företag att växa med och där du får möjlighet att utvecklas.

 

 

Startdatum (ansökan) 2022-06-17
Stoppdatum (ansökan) 2022-08-07

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela