Borlänge Energi Logotype

Grafisk designer

Borlänge Energi är en viktig pusselbit i Borlängebornas värld och vardag.

Vi bedriver en verksamhet där vi tillhandahåller infrastrukturtjänster inom fjärrvärme, elnät, stadsnät, avfall, vatten och avlopp. Vi producerar och säljer el, erbjuder tjänster inom energisektorn samt vårdar och förnyar kommunens stadsmiljö. Det ska vara tryggt och enkelt att bo i Borlänge, samtidigt som våra kunder ska känna att vår verksamhet är hållbar och prisvärd. Vi är en aktör som kraftfullt arbetar för ett hållbart samhälle.

Vi är i en spännande utvecklingsfas och förstärker organisationen och söker dig med kompetens och nyfikenhet att möta framtiden tillsammans med oss.

Har du erfarenhet och kompetens inom kommunikation och grafisk design?
Då kanske du är den vi söker!

Till stödfunktionen Marknad och enheten Kommunikation söker vi en grafisk designer. Enheten Kommunikation ansvarar för den interna och externa kommunikationen. Som grafisk designer ansvarar du för den grafiska formgivningen både för företaget som helhet och för dess specifika tjänster.

Arbetsuppgifter

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en högskole- eller yrkeshögskoleutbildning inom grafisk design/formgivning eller kompetens och erfarenhet som bedöms som likvärdig. Du har erfarenhet av grafisk design/produktion, digital och icke digital kommunikation och marknadsföring och god erfarenhet av Photoshop, Illustrator och InDesign och det är meriterande med kunskaper i Lightroom, Premiere Pro och After Effects. Vi tror inte att du kan allt men det är meriterande med övrig kommunikationskompetens utöver grafisk formgivning som t.ex. filmproduktion, webbproduktion, textproduktion, projektledning och/eller sociala medier.

Du är en initiativrik, drivande och kommunikativ person som kan prioritera och är lösnings- och samarbetsorienterad med vana av att samverka med flera aktörer. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort B är ett krav för tjänsten.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Vi kan komma att tillämpa provanställning.

Kontaktperson
Frågor besvaras av Anna Elfqvist, enhetschef Kommunikation, tfn 070-292 36 75.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 7 augusti 2022. Löpande urval sker.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering.

Mer om oss
Våra affärsdrivande enheter är organiserade i affärsområden – Kraft & Värme, Elnät & Stadsnät, Vattentjänster, Återvinning och Stadsmiljö. Våra stödjande verksamhetsområden består av HR, Verksamhetsutveckling, Marknad och Ekonomi som tillsammans med våra affärsdrivande verksamheter gemensamt arbetar för att uppnå företagets mål.

Miljö och hållbarhet är en viktig del i vårt uppdrag och i vår vardag, i stort och smått. Vi arbetar aktivt för ett socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbart Borlänge.

Vår personal är en stor del i vår framgång och på Borlänge Energi är arbetsmiljön i fokus. Det är ett företag att växa med och där du får möjlighet att utvecklas.

 

Startdatum (ansökan) 2022-06-17
Stoppdatum (ansökan) 2022-08-07

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela