Borlänge Energi Logotype

Elkraftsingenjör

Borlänge Energi är en viktig pusselbit i Borlängebornas värld och vardag

Vi bedriver en verksamhet där vi tillhandahåller infrastrukturtjänster inom fjärrvärme, elnät, stadsnät, avfall, vatten och avlopp. Vi producerar och säljer el, erbjuder tjänster inom energisektorn samt vårdar och förnyar kommunens stadsmiljö. Det ska vara tryggt och enkelt att bo i Borlänge, samtidigt som våra kunder ska känna att vår verksamhet är hållbar och prisvärd. Vi är en aktör som kraftfullt arbetar för ett hållbart samhälle.

Vi är i en spännande utvecklingsfas och förstärker organisationen och söker dig med kompetens och nyfikenhet att möta framtiden tillsammans med oss.

Är du vår nya elkraftsingenjör?

Till affärsområde Elnät & Stadsnät och enheten Planering & Drift Elnät söker vi en elkraftsingenjör. Enheten ansvarar för planering, projektering, drift och underhåll av elnät och gatubelysning i Borlänge. Våra mål är hög driftsäkerhet och elsäkerhet i våra anläggningar, samt effektiva processer för att nå en hög kundnöjdhet.

Arbetsuppgifter

Som elkraftingenjör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att arbeta med driften av elnätet och gatubelysningsnätet i Borlänge. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning som elkraftingenjör och/eller kompetens och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser att du har tidigare erfarenhet arbete inom drift för elnät och gatubelysning.

För att trivas i tjänsten behöver du vara en person som tar initiativ, är ansvarsfull och analytisk och har en hög serviceanda med god förmåga att självständigt planera ditt arbete. Då du kommer att ha många kontaktytor har du en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort B är ett krav för tjänsten.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning på sex månader. Beredskapstjänstgöring kan förekomma.

Kontaktperson
Frågor besvaras av Jonas Angel, enhetschef Planering & Drift Elnät, tfn 0243-730 54.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 31 juli 2022. Löpande urval sker.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering.


Mer om oss
Våra affärsdrivande enheter är organiserade i affärsområden –  Kraft & Värme, Elnät & Stadsnät, Vattentjänster, Återvinning och Stadsmiljö. Våra stödjande verksamhetsområden består av HR, Verksamhetsutveckling, Marknad och Ekonomi som tillsammans med våra affärsdrivande verksamheter gemensamt arbetar för att uppnå företagets mål.

Miljö och hållbarhet är en viktig del i vårt uppdrag och i vår vardag, i stort och smått. Vi arbetar aktivt för ett socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbart Borlänge.

Vår personal är en stor del i vår framgång och på Borlänge Energi är arbetsmiljön i fokus. Det är ett företag att växa med och där du får möjlighet att utvecklas.

 

 

Startdatum (ansökan) 2022-06-09
Stoppdatum (ansökan) 2022-07-31

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela