Borlänge Energi Logotype

Elnätsplanerare- & Projektör

Borlänge Energi är en viktig pusselbit i Borlängebornas värld och vardag

Vi bedriver en verksamhet där vi tillhandahåller infrastrukturtjänster inom fjärrvärme, elnät, stadsnät, avfall, vatten och avlopp. Vi producerar och säljer el, erbjuder tjänster inom energisektorn samt vårdar och förnyar kommunens stadsmiljö. Det ska vara tryggt och enkelt att bo i Borlänge, samtidigt som våra kunder ska känna att vår verksamhet är hållbar och prisvärd. Vi är en aktör som kraftfullt arbetar för ett hållbart samhälle.

Vi är i en spännande utvecklingsfas och förstärker organisationen och söker dig med kompetens och nyfikenhet att möta framtiden tillsammans med oss.

Trivs du med att projektera?
Då kanske du är den vi söker!

Till affärsområde Elnät & Stadsnät och enheten Planering & Drift Elnät söker vi elnätsplanerare och projektör, två tjänster. Enheten ansvarar för planering, projektering, drift och underhåll av elnät och gatubelysning i Borlänge. Våra mål är hög driftsäkerhet och elsäkerhet i våra anläggningar samt effektiva processer för att nå en hög kundnöjdhet.

Arbetsuppgifter

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom relevant(a) ingenjör-, teknik-relaterade områden, exempelvis elkraft, och/eller kompetens och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av projektering och beredning inom framförallt elnät och gatubelysning. Du uttrycker dig väl i tal och skrift i det svenska språket.

För att trivas i tjänsten behöver du vara kommunikativ och uppskatta arbete med många kontakter och flera projekt samtidigt. Som person är du noggrann, strukturerad med hög serviceanda och har förmåga att självständigt driva ditt arbete. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort B är ett krav för tjänsten.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning på sex månader.
Beredskapstjänstgöring kan förekomma.

Kontaktperson
Frågor besvaras av Jonas Angel, enhetschef Planering & Drift Elnät,
tfn 0243-730 54.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 31 juli 2022. Löpande urval sker.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering.


Mer om oss
Våra affärsdrivande enheter är organiserade i affärsområden – Kraft & Värme, Elnät & Stadsnät, Vattentjänster, Återvinning och Stadsmiljö. Våra stödjande verksamhetsområden består av HR, Verksamhetsutveckling, Marknad och Ekonomi som tillsammans med våra affärsdrivande verksamheter gemensamt arbetar för att uppnå företagets mål.

Miljö och hållbarhet är en viktig del i vårt uppdrag och i vår vardag, i stort och smått. Vi arbetar aktivt för ett socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbart Borlänge.

Vår personal är en stor del i vår framgång och på Borlänge Energi är arbetsmiljön i fokus. Det är ett företag att växa med och där du får möjlighet att utvecklas.

 

 

 

Startdatum (ansökan) 2022-06-09
Stoppdatum (ansökan) 2022-07-31

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela