Borlänge Energi Logotype

Energikoordinator

Borlänge Energi är en viktig pusselbit i Borlängebornas värld och vardag

Vi bedriver en verksamhet där vi tillhandahåller infrastrukturtjänster inom fjärrvärme, elnät, stadsnät, avfall, vatten och avlopp. Vi producerar och säljer el, erbjuder tjänster inom energisektorn samt vårdar och förnyar kommunens stadsmiljö. Det ska vara tryggt och enkelt att bo i Borlänge, samtidigt som våra kunder ska känna att vår verksamhet är hållbar och prisvärd. Vi är en aktör som kraftfullt arbetar för ett hållbart samhälle.

Vi är i en spännande utvecklingsfas och förstärker organisationen och söker dig med kompetens och nyfikenhet att möta framtiden tillsammans med oss.

Har du kompetens inom energieffektivisering?
Vill du vara med och bidra till ett hållbart samhälle?
Då kanske du är den vi söker!

Till affärsområde Marknad och till teamet Energitjänster söker vi en energi-koordinator. Tillsammans med övriga medarbetare i teamet arbetar ni med och för att utveckla våra energirelaterade produkter och tjänster, stödja affärer och skapa samarbeten som underlättar för våra kunder. I teamet arbetar idag tio medarbetare.

Arbetsuppgifter
Som energikoordinator ansvarar du för uppdrag, planering och genomförande av externa och interna projekt för energieffektivisering. Detta innebär bland annat:

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tvåårig högskoleutbildning inom för enheten relevant(a) ingenjörs-, teknik-, innovations- och/eller affärsutvecklingsrelaterade områden. Du har tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter och vi ser gärna att du är certifierad energikartläggare och/eller energiexpert.

Som person är du lösningsfokuserad, strukturerad och kommunikativ. Då tjänsten innefattar externa och interna kontakter är du affärsmässig och har
god förmåga att skapa och bibehålla goda relationer till kunder, leverantörer
och samarbetspartners. Din förmåga att hantera det svenska språket i tal och skrift är god. Självklart har du även ett stort intresse för energifrågor.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort B är ett krav för tjänsten.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning på sex månader.

Kontaktperson
Frågor besvaras av Mattias Råbacka, enhetschef Energimarknad, tfn 0243-732 29.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 30 januari 2022. Löpande urval sker.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttar-service till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering.

Mer om oss
Våra affärsdrivande enheter är organiserade i affärsområden –
Kraft & Värme, Elnät & Stadsnät, Vattentjänster, Återvinning och Stadsmiljö. Våra stödjande verksamhetsområden består av HR, Verksamhetsutveckling, Marknad och Ekonomi som tillsammans med våra affärsdrivande verksamheter gemensamt arbetar för att uppnå företagets mål.

Miljö och hållbarhet är en viktig del i vårt uppdrag och i vår vardag, i stort och smått. Vi arbetar aktivt för ett socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbart Borlänge.

Vår personal är en stor del i vår framgång och på Borlänge Energi är arbets-miljön i fokus. Det är ett företag att växa med och där du får möjlighet att utvecklas.

 

 

 

 

 

Startdatum (ansökan) 2022-01-04
Stoppdatum (ansökan) 2022-01-30

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela