Borlänge Energi Logotype

Stadsmiljötekniker - inriktning åkgräsklippning eller trimmning

Borlänge Energi är en viktig pusselbit i Borlängebornas värld och vardag.

Vi bedriver en verksamhet där vi tillhandahåller infrastrukturtjänster inom fjärrvärme, elnät, stadsnät, avfall, vatten och avlopp. Vi producerar och säljer
el, erbjuder tjänster inom energisektorn samt vårdar och förnyar kommunens stadsmiljö. Det ska vara tryggt och enkelt att bo i Borlänge, samtidigt som våra kunder ska känna att vår verksamhet är hållbar och prisvärd. Vi är en aktör som kraftfullt arbetar för ett hållbart samhälle.

Vi är i en spännande utvecklingsfas och förstärker organisationen och söker dig med kompetens och nyfikenhet att möta framtiden tillsammans med oss.

Är du en positiv person som uppskattar att arbeta i utemiljö?
Vill du vara med och verka för att ge Borlängeborna en god stadsmiljö?
Har du ett park- och maskinintresse?
Då är du den vi söker!

Till affärsområde Stadsmiljö och enheten Drift Stadsmiljö söker vi stadsmiljö-tekniker som förstärkning till sommarsäsongen. Affärsområdet arbetar med och ansvarar för - på uppdrag från Borlänge kommun - en trygg, inkluderande och hållbar stadsmiljö.

Arbetsuppgifter
Klippning av gräs med åkgräsklippare på de kommunala- och kommunala bostadsbolagens ytor. Det de stora klipparna inte kommer åt att klippa trimmas eller klipps med handmaskiner. Arbetet är fysiskt krävande och utförs utomhus i ur som skur. Även andra arbetsuppgifter inom affärsområdet förekommer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning och/eller kompetens och erfarenhet från grön-yteskötsel/renhållning/gatuskötsel/parkskötsel. Önskvärt är genomförd utbildning Arbete på väg.

Som person är du driven, trivs med att ta eget ansvar, kan arbeta självständigt och tycker om att ta egna initiativ om situationen kräver det. Du samarbetar gärna med andra, är noggrann och flexibel och van att arbeta mot uppsatta mål där kvalité står i fokus. Självklart har du ett stort park- och maskinintresse Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B är ett krav.

Anställningsvillkor
Tidsbegränsad anställning tre – sex månader. Tillträde tidigast i april. Schemalagd skiftgång, arbete på obekväm arbetstid- och helger kan ingå i tjänsten.

Kontaktperson
Frågor besvaras av Jenny Croneryd, gruppchef Säsong, tfn 0243-731 37.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 30 januari 2022. Löpande urval sker.

 

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttar-service till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering.


Mer om oss
Våra affärsdrivande enheter är organiserade i affärsområden – Kraft & Värme, Elnät & Stadsnät, Vattentjänster, Återvinning och Stadsmiljö. Våra stödjande verksamhetsområden består av HR, Verksamhetsutveckling, Marknad och Ekonomi som tillsammans med våra affärsdrivande verksamheter gemensamt arbetar för att uppnå företagets mål.

Miljö och hållbarhet är en viktig del i vårt uppdrag och i vår vardag, i stort
och smått. Vi arbetar aktivt för ett socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbart Borlänge.

Vår personal är en stor del i vår framgång och på Borlänge Energi är arbets-miljön i fokus. Det är ett företag att växa med och där du får möjlighet att utvecklas.

 

Startdatum (ansökan) 2022-01-10
Stoppdatum (ansökan) 2022-01-30

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela