Borlänge Energi Logotype

VA-ingenjör

Borlänge Energi är en viktig pusselbit i Borlängebornas värld och vardag.

Vi bedriver en verksamhet där vi tillhandahåller infrastrukturtjänster inom fjärrvärme, elnät, stadsnät, avfall, vatten och avlopp. Vi producerar och säljer el, erbjuder tjänster inom energisektorn samt vårdar och förnyar kommunens stadsmiljö. Det ska vara tryggt och enkelt att bo i Borlänge, samtidigt som våra kunder ska känna att vår verksamhet är hållbar och prisvärd. Vi är en aktör som kraftfullt arbetar för ett hållbart samhälle.

Vi är i en spännande utvecklingsfas och förstärker nu organisationen och söker dig med kompetens och nyfikenhet att möta framtiden tillsammans med oss.

Vill du vara delaktig i arbetet med att vidareutveckla VA-verksamheten?
Trivs du att arbeta i projekt?
Då kanske du är den vi söker!

Till affärsområde Vattentjänster och enheten Planering & Projektering,
söker vi en engagerad VA-ingenjör. På enheten arbetar utredare,
ingenjörer, förnyelseplanerare och mätningsingenjörer, totalt tolv personer.

Arbetsuppgifter
Som VA-ingenjör kommer du arbeta med utredningar och planering för utbyggnad, förnyelse eller omläggning av VA-ledningar, pumpstationer och tryckstegringar. Du är beställarens representant och delaktig under hela processen från idé till utfört projekt. Det är ett utvecklande och varierande arbete som spänner över hela projektets bredd med förstudier, projektering, anmälningar och tillstånd, markavtal och fastighetsägarkontakter med mera.

I förstudieskeden har du som VA-ingenjör en ledande roll. I större projekt, när projekten övergår till detaljprojektering och utförande, kopplas projekt- och byggledare in som stöd. I mindre projekt tar du som VA-ingenjör rollen som projektledare. För dig som kan utföra enklare VA-projektering självständigt
finns möjlighet till det.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning, gärna en ingenjörsutbildning inom
väg- och vatten, och/eller annan utbildning/arbetslivserfarenhet som arbets-givaren bedömer likvärdig. Det är önskvärt att du har tidigare arbetslivs-erfarenhet från arbete som VA-ingenjör eller med anläggningsarbete. Vi ser gärna att du har utfört projektering i AutoCad, Novapoint eller liknande.

För att klara tjänsten är det viktigt att du trivs med utveckling och du är en person som tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du är samverkansorienterad och har god förmåga att självständigt planera och prioritera ditt arbete. Eftersom du kommer att ha många kontakter både internt och externt har du en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort B är ett krav för tjänsten.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning på sex månader.

Kontaktperson
Frågor besvaras av Carin Lilliehöök, enhetschef Planering & Projektering,
e-post: carin.lilliehook@borlange-energi.se

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 8 augusti 2021. Löpande urval sker.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttar-service till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering.

Mer om oss
Våra affärsdrivande enheter är organiserade i affärsområden – Kraft & Värme, Elnät & Stadsnät, Vattentjänster, Återvinning och Stadsmiljö. Våra stödjande verksamhetsområden består av HR, Verksamhetsutveckling, Marknad och Ekonomi som tillsammans med våra affärsdrivande verksamheter gemensamt arbetar för att uppnå företagets mål.

Miljö och hållbarhet är en viktig del i vårt uppdrag och i vår vardag, i stort och smått. Vi arbetar aktivt för ett socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbart Borlänge.

Vår personal är en stor del i vår framgång och på Borlänge Energi är arbets-miljön i fokus. Det är ett företag att växa med och där du får möjlighet att utvecklas.

Startdatum (ansökan) 2021-06-17
Stoppdatum (ansökan) 2021-08-08

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela