Borlänge Energi Logotype

Enhetschef Stadsnät

Borlänge Energi är en viktig pusselbit i Borlängebornas värld och vardag.


Vi bedriver en verksamhet där vi tillhandahåller infrastrukturtjänster inom fjärrvärme, elnät, stadsnät, avfall, vatten och avlopp. Vi producerar och säljer el, erbjuder tjänster inom energisektorn samt vårdar och förnyar kommunens stadsmiljö. Det ska vara tryggt och enkelt att bo i Borlänge, samtidigt som våra kunder ska känna att vår verksamhet är hållbar och prisvärd. Vi är en aktör som kraftfullt arbetar för ett hållbart samhälle.

Vi är i en spännande utvecklingsfas och förstärker nu organisationen och söker dig med kompetens och nyfikenhet att möta framtiden tillsammans med oss.

Vill du vara med och ta nästa steg inom stadsnätsverksamheten?
Trivs du i ledarrollen?
Då kanske du är den vi söker!

Till affärsområde Elnät & Stadsnät och enheten Stadsnät söker vi en enhets-chef. Enheten ansvarar för stadsnätet i Borlänge kommun och det omfattar fortsatt utbyggnad av stadsnätet och anslutning av kunder, fiberteknik, planering & projektering, drift samt dokumentation & GIS. På enheten arbetar 13 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning och/eller kompetens och arbetslivs-erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från att vara chef och gärna arbetslivserfarenhet från stadsnäts- eller telekombranschen.

Du är en kvalitetsmedveten, strategisk och kommunikativ person som är samarbetsorienterad med vana av att samverka med flera aktörer. Vi ser att
du har en god ledarskapsförmåga som används till att guida medarbetare och säkerställa kontinuerlig utveckling av kompetenser och arbetssätt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort B är ett krav för tjänsten.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning på sex månader.

Kontaktperson
Frågor besvaras av Peter Johansson, affärsområdeschef Elnät, tfn 0243-731 05.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 8 augusti 2021. Löpande urval sker.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttar-service till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering.

Mer om oss
Våra affärsdrivande enheter är organiserade i affärsområden – Kraft & Värme, Elnät & Stadsnät, Vattentjänster, Återvinning och Stadsmiljö. Våra stödjande verksamhetsområden består av HR, Verksamhetsutveckling, Marknad och Ekonomi som tillsammans med våra affärsdrivande verksamheter gemensamt arbetar för att uppnå företagets mål.

Miljö och hållbarhet är en viktig del i vårt uppdrag och i vår vardag, i stort och smått. Vi arbetar aktivt för ett socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbart Borlänge.

Vår personal är en stor del i vår framgång och på Borlänge Energi är arbets-miljön i fokus. Det är ett företag att växa med och där du får möjlighet att utvecklas.

Startdatum (ansökan) 2021-06-24
Stoppdatum (ansökan) 2021-08-08

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela