Borlänge Energi Logotype

Enhetschef Mätning & Fakturering

Borlänge Energi är en viktig pusselbit i Borlängebornas värld och vardag.

Vi bedriver en verksamhet där vi tillhandahåller infrastrukturtjänster inom fjärrvärme, elnät, stadsnät, avfall, vatten och avlopp. Vi producerar och säljer el, erbjuder tjänster inom energisektorn samt vårdar och förnyar kommunens stadsmiljö. Det ska vara tryggt och enkelt att bo i Borlänge, samtidigt som våra kunder ska känna att vår verksamhet är hållbar och prisvärd. Vi är en aktör som kraftfullt arbetar för ett hållbart samhälle.

Vi är i en spännande utvecklingsfas och förstärker nu organisationen och söker dig med kompetens och nyfikenhet att möta framtiden tillsammans med oss.

Till stödfunktionen Marknad och enheten Mätning & Fakturering söker vi en enhetschef. Enheten ansvarar för fakturering, tecknande- eller förändring av kundavtal, kundregistervård, kundärenden samt kundadministrationen i faktureringssystemet. På enheten arbetar tolv medarbetare.

Arbetsuppgifter

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning eller kompetens och erfarenhet som motsvarar minst två års heltidsstudier inom relevant(a) ekonomi- och/eller teknikrelaterade områden. Du innehar kompetens inom mätvärdeshantering, kundadministration, fakturering och av operativ målstyrning- och uppföljning. Du har gärna tidigare chefserfarenhet.  

Du är en analytisk, affärsdriven och kommunikativ person som kan prioritera och har mod att fatta beslut och att driva igenom förändringar, är samarbets-orienterad med vana av att samverka med flera aktörer. Vi ser att du har en god ledarskapsförmåga som används till att guida medarbetare och säkerställa kontinuerlig utveckling av kompetenser och arbetssätt.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort B är ett krav för tjänsten.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning på sex månader.

Kontaktperson
Frågor besvaras av Mikael Ringi, tf Marknadschef, tfn 0243-730 73.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 27 juni 2021. Löpande urval sker.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttar-service till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare
eller motsvarande, gällande denna rekrytering.

Mer om oss
Våra affärsdrivande enheter är organiserade i affärsområden –
Kraft & Värme, Elnät & Stadsnät, Vattentjänster, Återvinning och Stadsmiljö. Våra stödjande verksamhetsområden består av HR, Verksamhetsutveckling, Marknad och Ekonomi som tillsammans med våra affärsdrivande verksamheter gemensamt arbetar för att uppnå företagets mål.

Miljö och hållbarhet är en viktig del i vårt uppdrag och i vår vardag, i stort och smått. Vi arbetar aktivt för ett socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbart Borlänge.

Vår personal är en stor del i vår framgång och på Borlänge Energi är arbets-miljön i fokus. Det är ett företag att växa med och där du får möjlighet att utvecklas.

 

Startdatum (ansökan) 2021-06-10
Stoppdatum (ansökan) 2021-06-27

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela