Borlänge Energi Logotype

Stödfunktionschef Verksamhetsutveckling

Borlänge Energi är en viktig pusselbit i Borlängebornas värld och vardag

Vi bedriver en verksamhet där vi tillhandahåller infrastrukturtjänster inom fjärrvärme, elnät, stadsnät, avfall, vatten och avlopp. Vi producerar och säljer el, erbjuder tjänster inom energisektorn samt vårdar och förnyar kommunens stadsmiljö. Det ska vara tryggt och enkelt att bo i Borlänge, samtidigt som våra kunder ska känna att vår verksamhet är hållbar och prisvärd. Vi är en aktör som kraftfullt arbetar för ett hållbart samhälle.

Vi är i en spännande utvecklingsfas och förstärker nu organisationen och söker dig med kompetens och nyfikenhet att möta framtiden tillsammans med oss.

Inom den nybildade stödfunktionen Verksamhetsutveckling finns fem enheter – Projekt, IT & Digitalisering, Hållbarhet & Säkerhet, Inköp och Internservice, totalt cirka 30 medarbetare. Enheterna har bland annat i uppdrag att genomföra strategiska initiativ och projekt samtidigt som de stöttar övriga verksamheter med företagsövergripande utvecklings- och förvaltningsfrågor. Stödfunktions-chefen ingår i företagets ledningsgrupp.

Arbetsuppgifter

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning eller kompetens och erfarenhet som motsvarar minst tre års heltidsstudier inom relevant(a) ingenjörs-, ekonomi-, innovations- och/eller affärsutvecklingsrelaterade områden. Då tjänsten har ett brett ansvarsområde så ser vi gärna att du har erfarenhet från flera av dessa verksamhetsområden. Du ska ha goda dokumenterade ledaregenskaper.

Du är en positiv, driven och kommunikativ person som är utvecklingsorienterad och trivs i en roll där verksamhetsutveckling är en ständigt pågående process. Du kan prioritera, fatta beslut och har flexibilitet. Du har god ledarskaps-förmåga som används till att guida medarbetare och säkerställa kontinuerlig utveckling av kompetenser och arbetssätt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort B är ett krav för tjänsten.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning på sex månader.

Kontaktperson
Frågor besvaras av Mats-Erik Olofsson, Vd, tfn 0243-730 18.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 4 juli 2021. Löpande urval sker.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttar-service till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering.

Mer om oss
Våra affärsdrivande enheter är organiserade i affärsområden – Kraft & Värme, Elnät & Stadsnät, Vattentjänster, Återvinning och Stadsmiljö. Våra stödjande verksamhetsområden består av HR, Verksamhetsutveckling, Marknad och Ekonomi som tillsammans med våra affärsdrivande verksamheter gemensamt arbetar för att uppnå företagets mål.

Miljö och hållbarhet är en viktig del i vårt uppdrag och i vår vardag, i stort och smått. Vi arbetar aktivt för ett socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbart Borlänge.

Vår personal är en stor del i vår framgång och på Borlänge Energi är arbetsmiljön i fokus. Det är ett företag att växa med och där du får
möjlighet att utvecklas.

Startdatum (ansökan) 2021-06-11
Stoppdatum (ansökan) 2021-07-04

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela