Borlänge Energi Logotype

Affärsområdeschef Kraft & Värme

Borlänge Energi är en viktig pusselbit i Borlängebornas värld och vardag

Vi bedriver en verksamhet där vi tillhandahåller infrastrukturtjänster inom fjärrvärme, elnät, stadsnät, avfall, vatten och avlopp. Vi producerar och säljer el, erbjuder tjänster inom energisektorn samt vårdar och förnyar kommunens stadsmiljö. Det ska vara tryggt och enkelt att bo i Borlänge, samtidigt som våra kunder ska känna att vår verksamhet är hållbar och prisvärd. Vi är en aktör som kraftfullt arbetar för ett hållbart samhälle.

Vi är i en spännande utvecklingsfas och förstärker nu organisationen och söker dig med kompetens och nyfikenhet att möta framtiden tillsammans med oss.

Till affärsområde Kraft & Värme söker vi en affärsområdeschef som tillsammans med övriga medarbetare är redo att arbeta med och utveckla våra anläggningar för att möta de tekniska, miljömässiga och lönsamhetsmässiga kraven inför framtidens energimarknad. Affärsområdeschefen ingår i företagets ledningsgrupp.

Inom affärsområdet finns fem enheter – Analys & Utveckling, Bränsle, Underhåll, Drift och Distribution, totalt cirka 45 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Kvalifikationer
Vi söker dig som har treårig högskoleutbildning inom för kraft- och fjärrvärmeverksamheten relevant(a) ingenjörs-, ekonomi-, innovations- och/eller affärsutvecklingsrelaterade områden. Du har kompetens inom strategisk planering, affärsutveckling och hur kraft- och värmes huvudsakliga processer ser ut. Du ska ha goda dokumenterade ledaregenskaper.

Som person är du analytisk, strukturerad och kommunikativ. Du har god ledarskapsförmåga som används till att guida medarbetare och säkerställa kontinuerlig utveckling av kompetenser och arbetssätt. Vi ser gärna att du har en tydlig drivkraft och är engagerad i utvecklingsfrågor – självklart har du även ett stort intresse för energifrågor. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort B är ett krav för tjänsten.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning på sex månader.

Kontaktperson
Frågor besvaras av Mats-Erik Olofsson, Vd, tfn 0243-730 18.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 4 juli 2021. Löpande urval sker.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttar-service till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering.

Mer om oss
Våra affärsdrivande enheter är organiserade i affärsområden –
Kraft & Värme, Elnät & Stadsnät, Vattentjänster, Återvinning och Stadsmiljö. Våra stödjande verksamhetsområden består av HR, Verksamhetsutveckling, Marknad och Ekonomi som tillsammans med våra affärsdrivande verksamheter gemensamt arbetar för att uppnå företagets mål.

Miljö och hållbarhet är en viktig del i vårt uppdrag och i vår vardag, i stort och smått. Vi arbetar aktivt för ett socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbart Borlänge.

Vår personal är en stor del i vår framgång och på Borlänge Energi är arbets-miljön i fokus. Det är ett företag att växa med och där du får möjlighet att utvecklas.

 

 

Startdatum (ansökan) 2021-06-11
Stoppdatum (ansökan) 2021-07-04

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela