Tekniker ÅVC

Borlänge Energi Logotype

Borlänge

respekt

engagemang

Borlänge Energi är det lokala energibolaget i Borlänge. Vi bedriver en omfattande verksamhet där vi tillhandahåller infrastrukturtjänster inom fjärrvärme, elnät, stadsnät, avfall, vatten och avlopp. Vi producerar och säljer el, erbjuder tjänster inom energisektorn samt vårdar och förnyar kommunens stadsmiljö. Tack vare vår bredd är vi en aktör som kraftfullt arbetar för omställningen till ett hållbart samhälle. Vi verkar för en cirkulär ekonomi där inga nya resurser behöver tas i anspråk. Det ska vara tryggt och enkelt att bo i Borlänge, samtidigt som våra kunder ska känna att vår verksamhet
är hållbar och prisvärd.

Med viktiga arbetsuppgifter, bra arbetskamrater och förmånliga villkor vill vi också vara en av Borlänges bästa arbetsplatser. Våra värdeord är engagemang och respekt.

Är du en positiv och utåtriktad person som uppskattar möte med kunder samt fysiskt arbete utomhus?
Då är du den vi söker!

Arbetsuppgifter
Som tekniker ÅVC på Fågelmyra avfallsanläggning är du är en del av den dagliga driften på avfallsanläggningen kombinerat med administrativa uppgifter. Arbetet innefattar hantering av statistik, fakturaunderlag, förvalta-, utveckla- och uppdatera kundregister med mera. Du hjälper och vägleder våra kunder när de kommer och lämnar sitt avfall, ger sorterings- och miljöinformation, sorterar-, kontrollerar, väger- och bedömer avfall och säljer jordprodukter. Arbetsuppgifterna kan också innehålla arbete med tekniska installationer.
Din placering blir affärsområde Fågelmyra/Avfall och enheten Fågelmyra.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning och några års arbetslivserfarenhet, gärna från liknande arbetsuppgifter. Du är bekväm användare i olika IT-system.

Du är serviceinriktad, initiativrik och har en god förmåga att både samarbeta och arbeta självständigt. Som tekniker ÅVC har du dagliga kundkontakter och det är därför viktigt att du kan förmedla information på ett tydligt och enkelt sätt. Du har en positiv inställning och ger ett affärsmässigt och gott kundbemötande, även i stressiga situationer. Självklart har du även ett genuint miljöintresse och trivs med att arbeta likväl utomhus som inomhus. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning på sex månader. Schemalagd skiftgång, arbete på obekväm arbetstid- och helger kan ingå i tjänsten.

Kontaktperson
Frågor besvaras av chef Magnus Fridolfsson, tfn 0243-731 92.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 28 februari 2021. Löpande urval sker.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering.

Mer om oss
Vi på Borlänge Energi bidrar till Borlänge kommuns vision ”Inte vilken stad som helst – Sveriges trevligaste stad ”. Vi åstadkommer samhällsnytta genom att integrera och utveckla verksamheterna i kommunens visionsområden - ett socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbart Borlänge. Våra affärsdrivande enheter är i huvudsak organiserade i affärsområden - fjärrvärme, elhandel, elproduktion, energitjänster, stadsnät, elnät, avfall, stadsmiljö, vatten och avlopp. Våra stödjande affärsområden består av marknad och affärsstöd, vars huvuduppgift är att bistå affärsområdena att nå sina mål.

Vi ägs av borlängeborna och finns tillgängliga dygnet runt. Tillgänglighet, stor hänsyn till miljön och bra service till så låga priser som möjligt är vårt mål.

Välkommen till ett tryggt och trevligt företag med möjligheter till utveckling!

 

Startdatum (ansökan) 2021-01-29
Stoppdatum (ansökan) 2021-02-28

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela