Maskinförare

Borlänge Energi Logotype

Borlänge

respekt

engagemang

Borlänge Energi är det lokala energibolaget i Borlänge. Vi bedriver en omfattande verksamhet där vi tillhandahåller infrastrukturtjänster inom fjärrvärme, elnät, stadsnät, avfall, vatten och avlopp. Vi producerar och säljer el, erbjuder tjänster inom energi-sektorn samt vårdar och förnyar kommunens stadsmiljö. Tack vare vår bredd är vi en aktör som kraftfullt arbetar för omställningen till ett hållbart samhälle. Vi verkar för en cirkulär ekonomi där inga nya resurser behöver tas i anspråk. Det ska vara tryggt och enkelt att bo i Borlänge, samtidigt som våra kunder ska känna att vår verksamhet
är hållbar och prisvärd.

Med viktiga arbetsuppgifter, bra arbetskamrater och förmånliga villkor vill vi också vara en av Borlänges bästa arbetsplatser. Våra värdeord är engagemang och respekt.

Är du en positiv och utåtriktad person och uppskattar maskiner samt fysiskt arbete utomhus?
Då är du den vi söker!

Arbetsuppgifter
Som maskinförare arbetar du med maskin- och manuellt arbete inom drift gata/park – lastning, lossning och transporter av material, renhållning för gata/park, ogräsborstning, vinterväghållning. Även arbetsuppgifter med större lastmaskin och väghyvel kan förekomma. Vidare ingår trädfällning, slyröjning, renhållning, ogräsbekämpning samt andra förekommande arbetsuppgifter inom verksamheten. Arbetet kan stundtals vara fysiskt krävande.

Din placering blir affärsområde Stadsmiljö och enheten drift gata/park.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning och/eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig, du har förarbevis för lastmaskin och vi ser gärna att du har skaffat dig tidigare erfarenhet och kunskap inom yrkesområdet.

Som person är du driven, trivs med att ta eget ansvar, kan arbeta självständigt och tycker om att ta egna initiativ om situationen kräver det. Du samarbetar gärna med andra och är noggrann och flexibel. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B och förarbevis för lastmaskin är ett krav.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning på sex månader.
Schemalagd skiftgång, arbete på obekväm arbetstid- och helger samt beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

Kontaktperson
Frågor besvaras av chef Lill Lingström, tfn 0243-730 06.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 7 februari 2021. Löpande urval sker.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering.

Mer om oss
Vi på Borlänge Energi bidrar till Borlänge kommuns vision ”Inte vilken stad som helst – Sveriges trevligaste stad ”. Vi åstadkommer samhällsnytta genom att integrera och utveckla verksamheterna i kommunens visionsområden - ett socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbart Borlänge. Våra affärsdrivande enheter är i huvudsak organiserade i affärsområden - fjärrvärme, elhandel, elproduktion, energitjänster, stadsnät, elnät, avfall, stadsmiljö, vatten och avlopp. Våra stödjande affärsområden består av marknad och affärsstöd, vars huvuduppgift är att bistå affärsområdena att nå sina mål.

Vi ägs av borlängeborna och finns tillgängliga dygnet runt. Tillgänglighet,
stor hänsyn till miljön och bra service till så låga priser som möjligt är vårt mål.

Välkommen till ett tryggt och trevligt företag med möjligheter till utveckling!

 

Startdatum (ansökan) 2021-01-11
Stoppdatum (ansökan) 2021-02-07

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela