Projektör fiber

Borlänge Energi Logotype

Borlänge

respekt

engagemang

Borlänge Energi är det lokala energibolaget i Borlänge. Vi bedriver en omfattande verksamhet där vi tillhandahåller infrastrukturtjänster inom fjärrvärme, elnät, stadsnät, avfall, vatten och avlopp. Vi producerar och säljer el, erbjuder tjänster inom energi-sektorn samt vårdar och förnyar kommunens stadsmiljö. Tack vare vår bredd är vi en aktör som kraftfullt arbetar för omställningen till ett hållbart samhälle. Vi verkar för en cirkulär ekonomi där inga nya resurser behöver tas i anspråk. Det ska vara tryggt och enkelt att bo i Borlänge, samtidigt som våra kunder ska känna att vår verksamhet är hållbar och prisvärd.

Med viktiga arbetsuppgifter, bra arbetskamrater och förmånliga villkor vill vi också vara en av Borlänges bästa arbetsplatser. Våra värdeord är engagemang och respekt.

Borlänge Energi Stadsnät är i en expansiv fas i utbyggnaden av fiberinfrastrukturen i Borlänge och vi expanderar såväl till privatkunder som till företag. Med ett öppet stadsnät levererar vi fiberbredband som möjliggör tjänster inom internet, tv och
telefoni från flera tjänsteleverantörer, till både privatpersoner och företag.

Till affärsområde Stadsnät och enheten Fiber söker vi en engagerad och driven projektör som vill vara delaktig i arbetet att driva och vidareutveckla stadsnätet.

Arbetsuppgifter
Som projektör kommer du att projektera, bereda och driva bygg- och anslutnings-uppdrag inom opto- och fibernät, både administrativt och ute på fält. Vidare ingår att hantera och bereda TA-planer, markavtal, ledningsrätter och bygglov med mera. Arbetsuppgifterna innebär kontakter, dialoger och möten med såväl intern personal som externa parter – privat- och företagskunder, entreprenörer, leverantörer, myndigheter med flera. Jobbet utförs och bedrivs i en fartfylld miljö med varierande uppgifter där utomhusarbete varvas med arbete inomhus.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har teknisk högskole- eller KY-utbildning och/eller har annan kompetens/arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. För att klara rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet från arbete med fiber, projektering och anläggande av kommunikationsnät. Du har även kunskaper i TCN-opto/DP Power eller andra likvärdiga system.

Du som person är serviceinriktad, engagerad och kan jobba både självständigt och i team. Du har ett intresse och förmåga att bistå andra och våra kunder. Rollen innebär många olika kontaktytor och du vet hur du skapar goda och hållbara relationer på alla nivåer, både i och utanför företaget. Du är ansvarsfull, ordningsam och strukturerad. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B är ett krav.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning i sex månader.

Kontaktperson
Frågor besvaras av chef Markus Bladh, tfn 0243-732 10.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 16 augusti 2020. Löpande urval sker.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering.

Mer om oss
Vi på Borlänge Energi bidrar till Borlänge kommuns vision ”Inte vilken stad som helst – Sveriges trevligaste stad ”. Vi åstadkommer samhällsnytta genom att integrera och utveckla verksamheterna i kommunens visionsområden - ett socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbart Borlänge. Våra affärsdrivande enheter är i huvudsak organiserade i affärsområden - fjärrvärme, elhandel, elproduktion, energitjänster, stadsnät, elnät, avfall, stadsmiljö, vatten och avlopp. Våra stödjande affärsområden består av marknad och affärsstöd, vars huvuduppgift är att bistå affärsområdena att nå sina mål.

Vi ägs av borlängeborna och finns tillgängliga dygnet runt. Tillgänglighet, stor hänsyn till miljön och bra service till så låga priser som möjligt är vårt mål.

Välkommen till ett tryggt och trevligt företag med möjligheter till utveckling!

 

Startdatum (ansökan) 2020-07-03
Stoppdatum (ansökan) 2020-08-16

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela