VVS-montör

Borlänge Energi Logotype

Borlänge

respekt

engagemang

Borlänge Energi är det lokala energibolaget i Borlänge. Vi bedriver en omfattande verksamhet där vi tillhandahåller infrastrukturtjänster inom fjärrvärme, elnät, stadsnät, avfall, vatten och avlopp. Vi producerar och säljer el, erbjuder tjänster inom energi-sektorn samt vårdar och förnyar kommunens stadsmiljö. Tack vare vår bredd är vi en aktör som kraftfullt arbetar för omställningen till ett hållbart samhälle. Vi verkar för en cirkulär ekonomi där inga nya resurser behöver tas i anspråk. Det ska vara tryggt och enkelt att bo i Borlänge, samtidigt som våra kunder ska känna att vår verksamhet är hållbar och prisvärd.

Med viktiga arbetsuppgifter, bra arbetskamrater och förmånliga villkor vill vi också vara en av Borlänges bästa arbetsplatser. Våra värdeord är engagemang och respekt.

Till affärsområde Energitjänster söker vi en engagerad VVS-montör som vill vara delaktig i arbetet med energirelaterade uppdrag!

Arbetsuppgifter
Affärsområde Energitjänster arbetar brett med energieffektiviserande åtgärder. Allt från justering av fjärrvärmecentraler hos privatkunder till skräddarsydda företagstjänster.

I rollen som VVS-montör arbetar du med:

Kvalifikationer
Vi söker dig som har VVS-utbildning och/eller yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet från arbeten inom VVS-branschen och vi ser gärna att du har erfarenhet från fjärrvärmebranschen och ventilationsanläggningar.

Som person är du strukturerad, lösningsinriktad och van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Då tjänsten innefattar interna och externa kontakter är du affärsmässig, har god förmåga att samarbeta, skapa och behålla goda relationer till kunder, samarbetspartners och kollegor. Din förmåga att hantera det svenska språket i såväl tal som skrift är god. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B är ett krav.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning i sex månader.
Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

Kontaktperson
Frågor besvaras av chef Mattias Råbacka, tfn 0243-732 29.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 16 augusti 2020. Löpande urval sker.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering.

Mer om oss
Vi på Borlänge Energi bidrar till Borlänge kommuns vision ”Inte vilken stad som helst – Sveriges trevligaste stad ”. Vi åstadkommer samhällsnytta genom att integrera och utveckla verksamheterna i kommunens visionsområden - ett socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbart Borlänge. Våra affärsdrivande enheter är i huvudsak organiserade i affärsområden - fjärrvärme, elhandel, elproduktion, energitjänster, stadsnät, elnät, avfall, stadsmiljö, vatten och avlopp. Våra stödjande affärsområden består av marknad och affärsstöd, vars huvuduppgift är att bistå affärsområdena att nå sina mål.

Vi ägs av borlängeborna och finns tillgängliga dygnet runt. Tillgänglighet,
stor hänsyn till miljön och bra service till så låga priser som möjligt är vårt mål.

Välkommen till ett tryggt och trevligt företag med möjligheter till utveckling!

 

Startdatum (ansökan) 2020-07-01
Stoppdatum (ansökan) 2020-08-16

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela