Mätningsingenjör

Borlänge Energi Logotype

Borlänge

respekt

engagemang

Borlänge Energi är det lokala energibolaget i Borlänge. Vi bedriver en omfattande verksamhet där vi tillhandahåller infrastrukturtjänster inom fjärrvärme, elnät, stadsnät, avfall, vatten och avlopp. Vi producerar och säljer el, erbjuder tjänster inom energi-sektorn samt vårdar och förnyar kommunens stadsmiljö. Tack vare vår bredd är vi en aktör som kraftfullt arbetar för omställningen till ett hållbart samhälle. Vi verkar för en cirkulär ekonomi där inga nya resurser behöver tas i anspråk. Det ska vara tryggt och enkelt att bo i Borlänge, samtidigt som våra kunder ska känna att vår verksamhet är hållbar och prisvärd. Med viktiga arbetsuppgifter, bra arbetskamrater och förmånliga villkor vill vi också vara en av Borlänges bästa arbetsplatser. Våra värdeord är engagemang och respekt.

Till affärsområde Vatten och avlopp och enheten Planering och projektering söker vi mätningsingenjör.

Arbetsuppgifter
Rollen som mätningsingenjör innebär att du arbetar med hela mätprocessen - från beställning av uppdrag, framtagning av utsättningsdata, kontroll och produktionsmätning - till färdig handling och datalagring. Du arbetar självständigt, både ute i fält och inne på kontoret. Andra arbetsuppgifter inom verksamhetsområdet kan bli aktuella exempelvis utredningar, dokumentation med mera.

Mätningsuppdragen genomförs främst inom affärsområdet vatten och avlopp, men uppdrag inom våra övriga affärsområden förekommer.

Kvalifikationer
Vi söker dig är utbildad mätningsingenjör eller har annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har tidigare erfarenhet och kunskaper inom mätområdet, gärna med erfarenheter från inmätnings-och utsättningsarbeten på bygg-entreprenader eller VA-verksamhet.

Som person är du strukturerad med förmåga att se helheten. Du är handlingskraftig, serviceinriktad och noggrann i ditt yrkesutövande och kan självständigt planera ditt eget arbete. Vi ser att du har god förmåga att samarbeta, skapa och behålla relationer till kunder, kollegor och samarbetspartner samt kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket.

Körkort B är ett krav.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning i sex månader.

Kontaktperson
Frågor besvaras av chef Carin Lilliehöök, tfn 0243-734 56.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 16 augusti 2020. Löpande urval sker.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering.

Mer om oss
Vi på Borlänge Energi bidrar till Borlänge kommuns vision ”Inte vilken stad som helst – Sveriges trevligaste stad ”. Vi åstadkommer samhällsnytta genom att integrera och utveckla verksamheterna i kommunens visionsområden - ett socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbart Borlänge. Våra affärsdrivande enheter är i huvudsak organiserade i affärsområden - fjärrvärme, elhandel, elproduktion, energitjänster, stadsnät, elnät, avfall, stadsmiljö, vatten och avlopp. Våra stödjande affärsområden består av marknad och affärsstöd, vars huvuduppgift är att bistå affärsområdena att nå sina mål.

Vi ägs av borlängeborna och finns tillgängliga dygnet runt. Tillgänglighet, stor hänsyn
till miljön och bra service till så låga priser som möjligt är vårt mål.

Välkommen till ett tryggt och trevligt företag med möjligheter till utveckling!

 

Startdatum (ansökan) 2020-06-30
Stoppdatum (ansökan) 2020-08-16

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela