Mätningsingenjör

Borlänge Energi Logotype

Borlänge

respekt

engagemang

Borlänge Energi är det lokala energibolaget i Borlänge. Vi bedriver en omfattande verksamhet där vi tillhandahåller infrastrukturtjänster som fjärrvärme, elnät, stadsnät, vatten, avlopp och avfall och producerar och säljer el, erbjuder energitjänster och vårdar stadsmiljön. Vår breda verksamhet sträcker sig utanför det traditionella energibolagets, vilket gör oss unika. Tack vare vår bredd är vi en aktör som kraftfullt arbetar för omställningen till ett hållbart samhälle. Vi vill skapa ett varaktigt Borlänge och vi verkar för att cirkulär ekonomi ska vara en verklighet, där inga nya resurser behöver tas i anspråk. Det ska vara tryggt och enkelt att bo här, samtidigt som våra kunder ska känna att vår verksamhet är hållbar och prisvärd.

Borlänge Energi är organiserat utifrån perspektivet ägare-utförare och vi är en målstyrd organisation. Vi har våra affärsdrivande enheter i huvudsak organiserade i affärsområden -fjärrvärme, elhandel, elproduktion, energitjänster, vatten och avlopp, stadsnät, stadsmiljö, avfall, ny energi och elnät (som är ett helägt dotterbolag). Våra stödjande affärsområden består av marknad och affärsstöd, vars huvuduppgift är att bistå affärsområdena att nå sina mål.

Det ska vara lätt att trivas hos oss. Med viktiga arbetsuppgifter, bra arbetskamrater och förmånliga villkor strävar vi efter att vara en av Borlänges bästa arbetsplatser. Våra värdeord är engagemang och respekt. Vill du ha ett omväxlande och utvecklande arbete i ett tryggt och trevligt företag med många möjligheter till utveckling - då är du välkommen till oss!

Till affärsområde Vatten och avlopp och enheten Planering och projektering söker vi mätningsingenjör.

Arbetsuppgifter
Rollen som mätningsingenjör innebär att du arbetar med hela mätprocessen - från beställning av uppdrag, framtagning av utsättningsdata, kontroll och produktionsmätning - till färdig handling och datalagring. Du arbetar självständigt, både ute i fält och inne på kontoret. Andra arbetsuppgifter inom verksamhetsområdet kan bli aktuella exempelvis utredningar, dokumentation med mera. Mätningsuppdragen genomförs främst inom affärsområdet vatten och avlopp, men uppdrag inom våra övriga affärsområden förekommer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet och goda kunskaper inom mätområdet, gärna med erfarenheter från inmätnings-och utsättningsarbeten på byggentreprenader eller VA-verksamhet. Du är utbildad mätningsingenjör eller har annan utbildning-/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Som person är du strukturerad med förmåga att se helheten. Du är handlingskraftig, serviceinriktad och noggrann i ditt yrkesutövande och kan självständigt planera ditt eget arbete. Vi ser att du har god förmåga att samarbeta, skapa och behålla relationer till kunder, kollegor och samarbetspartner samt kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket.

Körkort B är ett krav.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning i sex månader.

Kontaktperson
Frågor besvaras av chef Carin Lilliehöök, tfn 0243-734 56.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 1 mars 2020. Löpande urval sker.

 

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

 

Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering.

 

Vi ägs av borlängeborna och finns tillgängliga dygnet runt. Vi sköter el, fjärrvärme, stadsnät, vatten, avlopp, dagvatten, avfall, gator, vägar och grönområden i hela stan. Tillgänglighet, stor hänsyn till miljön och bra service till så låga priser som möjligt är vårt mål.

 

Startdatum (ansökan) 2020-02-03
Stoppdatum (ansökan) 2020-03-01

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela