VVS-montör

Borlänge Energi Logotype

Borlänge

respekt

engagemang

Borlänge Energi är det lokala energibolaget i Borlänge. Vi bedriver en omfattande verksamhet där vi tillhandahåller infrastrukturtjänster som fjärrvärme, elnät, stadsnät, vatten, avlopp och avfall och producerar och säljer el, erbjuder energitjänster och vårdar stadsmiljön. Vår breda verksamhet sträcker sig utanför det traditionella energibolagets, vilket gör oss unika. Tack vare vår bredd är vi en aktör som kraftfullt arbetar för omställningen till ett hållbart samhälle. Vi vill skapa ett varaktigt Borlänge och vi verkar för att cirkulär ekonomi ska vara en verklighet, där inga nya resurser behöver tas i anspråk. Det ska vara tryggt och enkelt att bo här, samtidigt som våra kunder ska känna att vår verksamhet är hållbar och prisvärd.

Borlänge Energi är organiserat utifrån perspektivet ägare-utförare och vi är en målstyrd organisation. Vi har våra affärsdrivande enheter i huvudsak organiserade i affärsområden -fjärrvärme, elhandel, elproduktion, energitjänster, vatten och avlopp, stadsnät, stadsmiljö, avfall, ny energi och elnät (som är ett helägt dotterbolag). Våra stödjande affärsområden består av marknad och affärsstöd, vars huvuduppgift är att bistå affärsområdena att nå sina mål.

Det ska vara lätt att trivas hos oss. Med viktiga arbetsuppgifter, bra arbetskamrater och förmånliga villkor strävar vi efter att vara en av Borlänges bästa arbetsplatser. Våra värdeord är engagemang och respekt. Vill du ha ett omväxlande och utvecklande arbete i ett tryggt och trevligt företag med många möjligheter till utveckling - då är du välkommen till oss!

Till affärsområde Energitjänster söker vi en engagerad VVS-montör som vill vara delaktig i arbetet med energirelaterade uppdrag!

Arbetsuppgifter
Affärsområde Energitjänster arbetar brett med energieffektiviserande åtgärder. Allt från justering av fjärrvärmecentraler hos privatkunder till skräddarsydda företagstjänster. Nedanstående uppgifter ingår i rollen som VVS-montör:

Kvalifikationer
Vi söker dig som har VVS-utbildning och/eller yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet från arbeten inom VVS-branschen och vi ser gärna att du har erfarenhet från fjärrvärmebranschen och ventilationsanläggningar.

Som person är du strukturerad, lösningsinriktad och van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Då tjänsten innefattar interna och externa kontakter är du affärsmässig, har god förmåga att samarbeta, skapa och behålla goda relationer till kunder, samarbets-partners och kollegor. Din förmåga att hantera det svenska språket i såväl tal som skrift är god. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning i sex månader.
Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

Kontaktperson
Frågor besvaras av chef Energitjänster Mattias Råbacka, tfn 0243-732 29.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 6 oktober 2019. Löpande urval sker.

 

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

 

Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering.

 

Vi ägs av borlängeborna och finns tillgängliga dygnet runt. Vi sköter el, fjärrvärme, stadsnät, vatten, avlopp, dagvatten, avfall, gator, vägar och grönområden i hela stan. Tillgänglighet, stor hänsyn till miljön och bra service till så låga priser som möjligt är vårt mål.

 

Startdatum (ansökan) 2019-08-06
Stoppdatum (ansökan) 2019-10-06

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela