VA-tekniker

Borlänge Energi Logotype

Borlänge

respekt

engagemang

Borlänge Energi är det lokala energibolaget i Borlänge. Vi bedriver en omfattande verksamhet där vi tillhandahåller infrastrukturtjänster som fjärrvärme, elnät, stadsnät, vatten, avlopp och avfall och producerar och säljer el, erbjuder energitjänster och vårdar stadsmiljön. Vår breda verksamhet sträcker sig utanför det traditionella energibolagets, vilket gör oss unika. Tack vare vår bredd är vi en aktör som kraftfullt arbetar för omställningen till ett hållbart samhälle. Vi vill skapa ett varaktigt Borlänge och vi verkar för att cirkulär ekonomi ska vara en verklighet, där inga nya resurser behöver tas i anspråk. Det ska vara tryggt och enkelt att bo här, samtidigt som våra kunder ska känna att vår verksamhet är hållbar och prisvärd.

Borlänge Energi är organiserat utifrån perspektivet ägare-utförare och vi är en målstyrd organisation. Vi har våra affärsdrivande enheter i huvudsak organiserade i affärsområden -fjärrvärme, elhandel, elproduktion, energitjänster, vatten och avlopp, stadsnät, stadsmiljö, avfall, ny energi och elnät (som är ett helägt dotterbolag). Våra stödjande affärsområden består av marknad och affärsstöd, vars huvuduppgift är att bistå affärsområdena att nå sina mål.

Det ska vara lätt att trivas hos oss. Med viktiga arbetsuppgifter, bra arbetskamrater och förmånliga villkor strävar vi efter att vara en av Borlänges bästa arbetsplatser. Våra värdeord är engagemang och respekt. Vill du ha ett omväxlande och utvecklande arbete i ett tryggt och trevligt företag med många möjligheter till utveckling - då är du välkommen till oss!

På Borlänge Energi är det främst affärsområde Vatten och Avlopp som arbetar med vatten och avloppsverksamheten. Till enheten rörteknik behöver vi förstärkning och söker en VA-tekniker.

Arbetsuppgifter
Som VA-tekniker kommer du i ditt arbete att sköta läcksökning, ledningslokalisering och åtgärdsplanering på vårt ledningsnät inom fjärrvärme och vatten och avlopp. Du genomför, dokumenterar och följer upp spolprogram för dricksvatten, funktions-kontroller och inventering. Vidare ingår arbete med reparation, drift- och underhåll och nybyggnation på ledningsnät inom fjärrvärme och vatten och avlopp. Arbetet innebär samarbete med kollegor såväl som andra aktörer, men även självständigt arbete ingår.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har teknisk utbildning inriktning vatten och avlopp och/eller annan utbildning, erfarenhet och kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från arbete med ledningsnät. Det krävs även att du är en van IT-användare då vi planerar och dokumenterar våra arbeten i olika system.

Som person är du drivande, ansvarsfull, och kvalitetsmedveten. Du ser en utmaning i förbättringar och har kvalitetstänk som egenskap i ditt arbete. Du har förmåga att arbeta självständigt, men även lätt för att samarbeta och dela med dig av din kunskap. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B är ett krav.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning på sex månader. Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

Kontaktperson
Frågor besvaras av chef Robert Håkansson, tfn 0243-731 94 eller affärsområdeschef Jesper Johansson, tfn 0243-731 66.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 31 augusti 2019.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering.

 

Vi ägs av borlängeborna och finns tillgängliga dygnet runt. Vi sköter el, fjärrvärme, stadsnät, vatten, avlopp, dagvatten, avfall, gator, vägar och grönområden i hela stan. Tillgänglighet, stor hänsyn till miljön och bra service till så låga priser som möjligt är vårt mål.

Startdatum (ansökan) 2019-07-04
Stoppdatum (ansökan) 2019-08-31

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela