Säljare

Borlänge Energi Logotype

Borlänge

respekt

engagemang

Borlänge Energi är det lokala energibolaget i Borlänge. Vi bedriver en omfattande verksamhet där vi tillhandahåller infrastrukturtjänster som fjärrvärme, elnät, stadsnät, vatten, avlopp och avfall och producerar och säljer el, erbjuder energitjänster och vårdar stadsmiljön. Vår breda verksamhet sträcker sig utanför det traditionella energibolagets, vilket gör oss unika. Tack vare vår bredd är vi en aktör som kraftfullt arbetar för omställningen till ett hållbart samhälle. Vi vill skapa ett varaktigt Borlänge och vi verkar för att cirkulär ekonomi ska vara en verklighet, där inga nya resurser behöver tas i anspråk. Det ska vara tryggt och enkelt att bo här, samtidigt som våra kunder ska känna att vår verksamhet är hållbar och prisvärd.

Borlänge Energi är organiserat utifrån perspektivet ägare-utförare och vi är en målstyrd organisation. Vi har våra affärsdrivande enheter i huvudsak organiserade i affärsområden -fjärrvärme, elhandel, elproduktion, energitjänster, vatten och avlopp, stadsnät, stadsmiljö, avfall, ny energi och elnät (som är ett helägt dotterbolag). Våra stödjande affärsområden består av marknad och affärsstöd, vars huvuduppgift är att bistå affärsområdena att nå sina mål.

Det ska vara lätt att trivas hos oss. Med viktiga arbetsuppgifter, bra arbetskamrater och förmånliga villkor strävar vi efter att vara en av Borlänges bästa arbetsplatser. Våra värdeord är engagemang och respekt.

Vill du ha ett omväxlande och utvecklande arbete i ett tryggt och trevligt företag med många möjligheter till utveckling - då är du välkommen till oss!

Till Marknad Försäljning och kommunikation söker vi nu två nya medarbetare. Ta chansen att vara med och utveckla och driva försäljningsarbetet genom att bli vår nya säljare!

Arbetsuppgifter
Som säljare är du ansvarig för hela säljprocessen, allt ifrån att etablera en första kontakt till att driva affären i mål. Fokus i första hand är mot företagsmarknaden. Genom hög aktivitet arbetar du både med nyförsäljning och vårdar kontakten med våra etablerade kunder. Du kommer att vara viktig för företagets fortsatta tillväxt i ditt arbete med att skapa nya affärer och bredda befintlig kundstock och för att utveckla våra processer mot försäljning och nöjda kunder.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lämplig utbildning och har arbetat med B2B-försäljning. Det är önskvärt om du har tidigare erfarenhet av arbete i energibranschen. Du har ambition, passion och ett starkt driv, är van att ta egna initiativ och att förbättra. I kombination med att du är en bra säljare har du även ett affärsmässigt tänk och skapar lösningar som resulterar i en lyckad affär. För att lyckas i tjänsten har du en god kommunikativ förmåga, både i tal och skrift. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B är ett krav.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning i sex månader.

Kontaktperson
Frågor besvaras av chef Anders Forsén, tfn 0243-734 30.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 14 juli 2019.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering.

 

Vi ägs av borlängeborna och finns tillgängliga dygnet runt. Vi sköter el, fjärrvärme, stadsnät, vatten, avlopp, dagvatten, avfall, gator, vägar och grönområden i hela stan. Tillgänglighet, stor hänsyn till miljön och bra service till så låga priser som möjligt är vårt mål.

 

Startdatum (ansökan) 2019-06-04
Stoppdatum (ansökan) 2019-07-14

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela