Strateg avfall

Borlänge Energi Logotype

Borlänge

respekt

engagemang

Borlänge Energi är det lokala energibolaget i Borlänge. Vi bedriver en omfattande verksamhet där vi tillhandahåller infrastrukturtjänster som fjärrvärme, elnät, stadsnät, vatten, avlopp och avfall och producerar och säljer el, erbjuder energitjänster och vårdar stadsmiljön. Vår breda verksamhet sträcker sig utanför det traditionella energibolagets, vilket gör oss unika. Tack vare vår bredd är vi en aktör som kraftfullt arbetar för omställningen till ett hållbart samhälle. Vi vill skapa ett varaktigt Borlänge och vi verkar för att cirkulär ekonomi ska vara en verklighet, där inga nya resurser behöver tas i anspråk. Det ska vara tryggt och enkelt att bo här, samtidigt som våra kunder ska känna att vår verksamhet är hållbar och prisvärd.

Borlänge Energi är organiserat utifrån perspektivet ägare-utförare och vi är en målstyrd organisation. Vi har våra affärsdrivande enheter i huvudsak organiserade i affärsområden -fjärrvärme, elhandel, elproduktion, energitjänster, vatten och avlopp, stadsnät, stadsmiljö, avfall, ny energi och elnät (som är ett helägt dotterbolag). Våra stödjande affärsområden består av marknad och affärsstöd, vars huvuduppgift är att bistå affärsområdena att nå sina mål.

Det ska vara lätt att trivas hos oss. Med viktiga arbetsuppgifter, bra arbetskamrater och förmånliga villkor strävar vi efter att vara en av Borlänges bästa arbetsplatser. Våra värdeord är engagemang och respekt.

Vill du ha ett omväxlande och utvecklande arbete i ett tryggt och trevligt företag med många möjligheter till utveckling - då är du välkommen till oss!

Till vårt affärsområde Fågelmyra/Avfall söker vi en driven, miljöintresserad och engagerad strateg avfall som vill vara med i det spännande arbetet med att leda,
driva och utveckla miljöarbetet. Affärsområde Fågelmyra/avfall ansvarar för insamling av hushållsavfall i Borlänge och Säters kommun och Fågelmyra återvinningscentral.

Arbetsuppgifter
Som strateg avfall arbetar du med och i projekt som rör hela avfallskedjan.

Du har en central roll i arbetet med att forma, utveckla, informera och genomföra arbetet med att nå målen i avfallsplanen, förebygga avfall, minska resurs-användningen och öka återanvändningen. Arbetsuppgifterna utförs för, med och i samverkan med kommunala förvaltningar, kommunala bolag, branschorganisationer med flera. Du kommer även att arbeta för att utveckla våra arbetsmetoder exempelvis digitalisering och logistik. I ditt arbete har du möjlighet att påverka, förändra och förbättra.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning, gärna en ingenjörsutbildning,
och/eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet från miljö eller avfallsområdet och projekt-ledning.

Eftersom du kommer att ha många kontakter både internt och externt har du en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. För att trivas i rollen är det viktigt att du är pedagogisk, trivs med utveckling och förändring och samarbetar bra med andra människor. Du är en person som tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du är samverkansorienterad och har god förmåga att självständigt planera och prioritera ditt dagliga arbete.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning i sex månader.

Kontaktperson
Frågor besvaras av affärsområdeschef Christian Olhans, tfn 0243-731 54.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 19 juni 2019. Löpande urval sker.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering.

 

Vi ägs av borlängeborna och finns tillgängliga dygnet runt. Vi sköter el, fjärrvärme, stadsnät, vatten, avlopp, dagvatten, avfall, gator, vägar och grönområden i hela stan. Tillgänglighet, stor hänsyn till miljön och bra service till så låga priser som möjligt är vårt mål.

Du kommer även att arbeta för att utveckla våra arbetsmetoder exempelvis digitalisering och logistik. I ditt arbete har du möjlighet att påverka, förändra och förbättra.

 

Startdatum (ansökan) 2019-05-28
Stoppdatum (ansökan) 2019-06-19

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela