Mättekniker

Borlänge Energi Logotype

Borlänge

respekt

engagemang

Borlänge Energi är det lokala energibolaget i Borlänge. Vi bedriver en omfattande verksamhet där vi tillhandahåller infrastrukturtjänster som fjärrvärme, elnät, stadsnät, vatten, avlopp och avfall och producerar och säljer el, erbjuder energitjänster och vårdar stadsmiljön. Vår breda verksamhet sträcker sig utanför det traditionella energibolagets, vilket gör oss unika. Tack vare vår bredd är vi en aktör som kraftfullt arbetar för omställningen till ett hållbart samhälle. Vi vill skapa ett varaktigt Borlänge och vi verkar för att cirkulär ekonomi ska vara en verklighet, där inga nya resurser behöver tas i anspråk. Det ska vara tryggt och enkelt att bo här, samtidigt som våra kunder ska känna att vår verksamhet är hållbar och prisvärd.

Borlänge Energi är organiserat utifrån perspektivet ägare-utförare och vi är en målstyrd organisation. Vi har våra affärsdrivande enheter i huvudsak organiserade i affärsområden -fjärrvärme, elhandel, elproduktion, energitjänster, vatten och avlopp, stadsnät, stadsmiljö, avfall, ny energi och elnät (som är ett helägt dotterbolag). Våra stödjande affärsområden består av marknad och affärsstöd, vars huvuduppgift är att bistå affärsområdena att nå sina mål.

Det ska vara lätt att trivas hos oss. Med viktiga arbetsuppgifter, bra arbetskamrater och förmånliga villkor strävar vi efter att vara en av Borlänges bästa arbetsplatser. Våra värdeord är engagemang och respekt.

Vill du ha ett omväxlande och utvecklande arbete i ett tryggt och trevligt företag med många möjligheter till utveckling - då är du välkommen till oss!

Arbetsuppgifter
Till vår enhet System söker vi en mättekniker. Enheten ansvarar för att mätning, avräkning och debitering sker i enlighet med företagets priser samt följer de lagar  och förordningar som finns för mätning av respektive nyttighet (el, fjärrvärme och vatten). Som mättekniker arbetar du med felsökning, byte och nyinstallation av el, fjärrvärme och vattenmätare i fastigheter (villor, flerfamiljsbostäder, industrier, mätarbrunnar), manuella till- och frånkopplingar samt dokumentation. Arbetet utförs till stor del självständigt och efter egen planering, men innebär även arbete och samarbete med kollegor såväl som andra aktörer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har elteknisk utbildning och/eller annan utbildning/arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet inom verksamhetsområdet. Goda IT-kunskaper behövs för att kunna rapportera byten, hantera register med mera.

Som person är du strukturerad, ansvarstagande och har förmåga att arbeta både självständigt och i nära samarbete med medarbetare, kunder och övriga samarbetspartners. För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du är serviceinriktad och ser fram emot mötet med våra kunder. Vi värdesätter omdöme, serviceanda och noggrannhet. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B är ett krav för tjänsten.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning i sex månader.

Kontaktperson
Frågor besvaras av chef System Per Karlsson, tfn 0243-730 24.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 5 maj 2019. Löpande urval sker.

 

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

 

Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering.

 

Vi ägs av borlängeborna och finns tillgängliga dygnet runt. Vi sköter el, fjärrvärme, stadsnät, vatten, avlopp, dagvatten, avfall, gator, vägar och grönområden i hela stan. Tillgänglighet, stor hänsyn till miljön och bra service till så låga priser som möjligt är vårt mål.

 

Startdatum (ansökan) 2019-04-11
Stoppdatum (ansökan) 2019-05-05

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela