Planerare/projektör el

Borlänge Energi Logotype

Borlänge

respekt

engagemang

Borlänge Energi är det lokala energibolaget i Borlänge. Vi bedriver en omfattande verksamhet där vi tillhandahåller infrastrukturtjänster som fjärrvärme, elnät, stadsnät, vatten, avlopp och avfall och producerar och säljer el, erbjuder energitjänster och vårdar stadsmiljön. Vår breda verksamhet sträcker sig utanför det traditionella energibolagets, vilket gör oss unika. Tack vare vår bredd är vi en aktör som kraftfullt arbetar för omställningen till ett hållbart samhälle. Vi vill skapa ett varaktigt Borlänge och vi verkar för att cirkulär ekonomi ska vara en verklighet, där inga nya resurser behöver tas i anspråk. Det ska vara tryggt och enkelt att bo här, samtidigt som våra kunder ska känna att vår verksamhet är hållbar och prisvärd.

Borlänge Energi är organiserat utifrån perspektivet ägare-utförare och vi är en målstyrd organisation. Vi har våra affärsdrivande enheter i huvudsak organiserade i affärsområden -fjärrvärme, elhandel, elproduktion, energitjänster, vatten och avlopp, stadsnät, stadsmiljö, avfall, ny energi och elnät (som är ett helägt dotterbolag). Våra stödjande affärsområden består av marknad och affärsstöd, vars huvuduppgift är att bistå affärsområdena att nå sina mål.

Det ska vara lätt att trivas hos oss. Med viktiga arbetsuppgifter, bra arbetskamrater och förmånliga villkor strävar vi efter att vara en av Borlänges bästa arbetsplatser. Våra värdeord är engagemang och respekt. Vill du ha ett omväxlande och utvecklande arbete i ett tryggt och trevligt företag med många möjligheter till utveckling - då är du välkommen till oss!

Borlänge Energi Elnät (BEE) är ett helägt dotterbolag till Borlänge Energi. BEE ansvarar för elnätet inom Borlänge kommun till ca 29 500 elnätkunder. Våra huvuduppdrag är att hålla en hög driftsäkerhet och elsäkerhet i våra anläggningar samt ha låga nätpriser till våra kunder. Till vår grupp Planering och projektering elnät söker vi nu en planerare/projektör el.

Arbetsuppgifter
Som planerare/projektör el arbetar du huvudsakligen med planering, projektering och beredning av nyanslutningsärenden, exploaterings- och förnyelseprojekt för elanläggningar inom spänningsområdet 0,4-12 kV på landsbygd och tätort.

Vidare hanterar du kontakter med kunder och markägare, upprättar ekonomiska kalkyler, behandlar tillståndsärenden, nätberäkningar och dimensionering av anläggningar, sammanställning och beställning av material samt uppföljning och dokumentation av utförda projekt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är elkraftsingenjör och/eller har annan utbildning/arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från planering, projektering och beredning av elanläggningar. Du är en van IT-användare och bekväm vid att arbeta i olika system.

Du är en person som tar initiativ, är ansvarsfull och har en hög serviceanda. Du är samverkansorienterad och har god förmåga att självständigt planera och prioritera ditt arbete. Eftersom du kommer att ha många kontakter både internt och externt har du en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B är ett krav för tjänsten.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning i sex månader. Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

Kontaktperson
Frågor besvaras av affärsområdeschef Peter Johansson, tfn 0243-731 05.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via vårt ansökningsformulär senast den 5 maj 2019.

 

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

 

Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering.

 

Vi ägs av borlängeborna och finns tillgängliga dygnet runt. Vi sköter el, fjärrvärme, stadsnät, vatten, avlopp, dagvatten, avfall, gator, vägar och grönområden i hela stan. Tillgänglighet, stor hänsyn till miljön och bra service till så låga priser som möjligt är vårt mål.

 

Startdatum (ansökan) 2019-04-12
Stoppdatum (ansökan) 2019-05-05

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela