Gatuingenjör

Borlänge Energi Logotype

Borlänge

respekt

engagemang

Borlänge Energi är det lokala energibolaget i Borlänge. Vi bedriver en omfattande verksamhet där vi tillhandahåller infrastrukturtjänster som fjärrvärme, elnät, stadsnät, vatten, avlopp och avfall och producerar och säljer el, erbjuder energitjänster och vårdar stadsmiljön. Vår breda verksamhet sträcker sig utanför det traditionella energibolagets, vilket gör oss unika. Tack vare vår bredd är vi en aktör som kraftfullt arbetar för omställningen till ett hållbart samhälle. Vi vill skapa ett varaktigt Borlänge och vi verkar för att cirkulär ekonomi ska vara en verklighet, där inga nya resurser behöver tas i anspråk. Det ska vara tryggt och enkelt att bo här, samtidigt som våra kunder ska känna att vår verksamhet är hållbar och prisvärd.

Borlänge Energi är organiserat utifrån perspektivet ägare-utförare och vi är en målstyrd organisation. Vi har våra affärsdrivande enheter i huvudsak organiserade i affärsområden -fjärrvärme, elhandel, elproduktion, energitjänster, vatten och avlopp, stadsnät, stadsmiljö, avfall, ny energi och elnät (som är ett helägt dotterbolag). Våra stödjande affärsområden består av marknad och affärsstöd, vars huvuduppgift är att bistå affärsområdena att nå sina mål.

Det ska vara lätt att trivas hos oss. Med viktiga arbetsuppgifter, bra arbetskamrater och förmånliga villkor strävar vi efter att vara en av Borlänges bästa arbetsplatser. Våra värdeord är engagemang och respekt.

Vill du ha ett omväxlande och utvecklande arbete i ett tryggt och trevligt företag med många möjligheter till utveckling - då är du välkommen till oss!

Arbetsuppgifter
Vi planerar och förvaltar på Borlänge kommuns uppdrag stadens gator och parker samt ansvarar för trafikfrågor. I uppdraget ingår bland annat drift och underhåll av gator, gång- och cykelvägar samt enskilda vägar. Till Stadsmiljö gatudrift söker vi en engagerad och driven gatuingenjör som vill vara delaktig i det arbetet.

Som gatuingenjör arbetar du med upphandling av entreprenader, daglig tillsyn av vägnätet, har ekonomiskt uppföljningsansvar samt viss mån arbetsledning av driftspersonal. Du har beställar- och driftansvar för gator, gång- och cykelvägar och enskilda vägar i Borlänge kommun och är kontaktperson mot våra entreprenörer. Du har täta kontakter med allmänheten, kunder, entreprenörer, kommunala förvaltningar och myndigheter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning, exempelvis ingenjör med inriktning mot väg och anläggning, och/eller annan utbildning/arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från beläggning/anläggningsbranschen och gatudrift. Vi ser gärna att du har kunskap om Lagen om offentlig upphandling (LOU), entreprenadjuridik samt vana från arbete med CAD och GIS.

Eftersom du kommer att ha många kontakter både internt och externt har du en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. För att trivas i rollen är det viktigt att du trivs med utveckling och samarbetar bra med andra människor. Du är en person som är noggrann, tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B är ett krav för tjänsten.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning i sex månader.

Kontaktperson
Frågor besvaras av Lill Lingström, tfn 0243-730 06.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 5 maj 2019.
Löpande urval sker.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering.

 

Vi ägs av borlängeborna och finns tillgängliga dygnet runt. Vi sköter el, fjärrvärme, stadsnät, vatten, avlopp, dagvatten, avfall, gator, vägar och grönområden i hela stan. Tillgänglighet, stor hänsyn till miljön och bra service till så låga priser som möjligt är vårt mål.

 

Startdatum (ansökan) 2019-04-10
Stoppdatum (ansökan) 2019-05-05

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela