Elhandlare

Borlänge Energi Logotype

Borlänge

respekt

engagemang

Borlänge Energi är det lokala energibolaget i Borlänge. Vi bedriver en omfattande verksamhet där vi tillhandahåller infrastrukturtjänster som fjärrvärme, elnät, stadsnät, vatten, avlopp och avfall och producerar och säljer el, erbjuder energitjänster och vårdar stadsmiljön. Vår breda verksamhet sträcker sig utanför det traditionella energibolagets, vilket gör oss unika. Tack vare vår bredd är vi en aktör som kraftfullt arbetar för omställningen till ett hållbart samhälle. Vi vill skapa ett varaktigt Borlänge och vi verkar för att cirkulär ekonomi ska vara en verklighet, där inga nya resurser behöver tas i anspråk. Det ska vara tryggt och enkelt att bo här, samtidigt som våra kunder ska känna att vår verksamhet är hållbar och prisvärd.

Borlänge Energi är organiserat utifrån perspektivet ägare-utförare och vi är en målstyrd organisation. Vi har våra affärsdrivande enheter i huvudsak organiserade i affärsområden -fjärrvärme, elhandel, elproduktion, energitjänster, vatten och avlopp, stadsnät, stadsmiljö, avfall, ny energi och elnät (som är ett helägt dotterbolag). Våra stödjande affärsområden består av marknad och affärsstöd, vars huvuduppgift är att bistå affärsområdena att nå sina mål.

Det ska vara lätt att trivas hos oss. Med viktiga arbetsuppgifter, bra arbetskamrater och förmånliga villkor strävar vi efter att vara en av Borlänges bästa arbetsplatser. Våra värdeord är engagemang och respekt. Vill du ha ett omväxlande och utvecklande arbete i ett tryggt och trevligt företag med många möjligheter till utveckling - då är du välkommen till oss!

Till vårt affärsområde elhandel/elproduktion söker vi en engagerad och driven elhandlare!

Arbetsuppgifter
Som elhandlare är du delaktig i hela affärsområdets verksamhet. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat kundärenden som rör elhandel – offerter, prisinformation, prisberäkningar, elavtal och kundservice. Du arbetar även med rapporter och statistik för affärsuppföljning, där arbetet till största delen sker i affärssystemet BFUS.  Bevakning av elmarknaden och handel med el, elcertifikat och ursprungsgarantier är en viktig del i vår verksamhet som du också kommer att hantera. Vidare ingår att - tillsammans med kollegorna på Marknad Försäljning - driva, vårda och utveckla vår service, våra tjänster, produkter och kunderbjudanden.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning, gärna inom ekonomi eller teknik, och/eller kunskap och erfarenhet förvärvad på annat sätt. Erfarenhet från elhandel eller andra marknader är ett plus samt vana från arbete i ärendehanteringssystem och affärssystem.

Då tjänsten innefattar interna och externa kontakter är du affärsmässig, kommunikativ och har god förmåga att samarbeta, skapa och bibehålla goda relationer till leverantörer, samarbetspartners och kollegor. Du är driven, strukturerad och noggrann och din förmåga att hantera det svenska språket i såväl tal som skrift är god.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning på sex månader.

Kontaktperson
Frågor besvaras av affärsområdeschef Mikael Ringi, tfn 0243-730 73.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via vårt ansökningsformulär senast den 10 februari 2019.
Löpande urval sker.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering.

 

Vi ägs av borlängeborna och finns tillgängliga dygnet runt. Vi sköter el, fjärrvärme, stadsnät, vatten, avlopp, dagvatten, avfall, gator, vägar och grönområden i hela stan. Tillgänglighet, stor hänsyn till miljön och bra service till så låga priser som möjligt är vårt mål.

 

 

 

Startdatum (ansökan) 2019-01-11
Stoppdatum (ansökan) 2019-02-10

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela