Projektledare

Borlänge Energi Logotype

Borlänge

respekt

engagemang

Borlänge Energi är det lokala energibolaget i Borlänge. Vi bedriver en omfattande verksamhet där vi tillhandahåller infrastrukturtjänster som fjärrvärme, elnät, stadsnät, vatten, avlopp och avfall och producerar och säljer el, erbjuder energitjänster och vårdar stadsmiljön. Vår breda verksamhet sträcker sig utanför det traditionella energibolagets, vilket gör oss unika. Tack vare vår bredd är vi en aktör som kraftfullt arbetar för omställningen till ett hållbart samhälle. Vi vill skapa ett varaktigt Borlänge och vi verkar för att cirkulär ekonomi ska vara en verklighet, där inga nya resurser behöver tas i anspråk. Det ska vara tryggt och enkelt att bo här, samtidigt som våra kunder ska känna att vår verksamhet är hållbar och prisvärd.

Borlänge Energi är organiserat utifrån perspektivet ägare-utförare och vi är en målstyrd organisation. Vi har våra affärsdrivande enheter i huvudsak organiserade i affärsområden -fjärrvärme, elhandel, elproduktion, energitjänster, stadsnät, stadsmiljö, avfall, ny energi och elnät (som är ett helägt dotterbolag). Våra stödjande affärsområden består av marknad och affärsstöd, vars huvuduppgift är att bistå affärsområdena att nå sina mål.

Det ska vara lätt att trivas hos oss. Med viktiga arbetsuppgifter, bra arbetskamrater och förmånliga villkor strävar vi efter att vara en av Borlänges bästa arbetsplatser. Våra värdeord är engagemang och respekt. Vill du ha ett omväxlande och utvecklande arbete i ett tryggt och trevligt företag med många möjligheter till utveckling - då är du välkommen till oss!

Till vårt affärsområde Affärsstöd och enheten Projekt söker vi projektledare som vill vara delaktig i arbetet med framtidens infrastruktur!

Arbetsuppgifter
Som projektledare får du möjlighet att arbeta på bred front och driva projekt som inne-fattar ledningsnät, gator, parker, byggnadsverk samt industriella projekt företagets inom anläggningar. Projektbeställningarna kommer från våra affärsområden och variationen i projektens omfattning är stor. Som projektledare ansvarar du för projektens planering, utförande, överlämning och uppföljning, bland annat gällande ekonomi och arbetsmetodik. Ett gott och värdeskapande arbete inom och utanför organisationen är en viktig del i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleexamen inom teknik, projektledning eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av att driva projekt på beställarsidan alternativt i ledande roll på entreprenörs eller leverantörssidan och har kunskap om entreprenadjuridik och bestämmelser inom AB-ABT-ABK. Kunskaper och erfarenhet av arbete med projektbudget, prognoser och uppföljning av kostnader och totalekonomi är önskvärda. Din förmåga att hantera det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift är god.

Som person är du trygg, pålitlig och handlingskraftig. Du är tydlig och smidig i ditt sätt att kommunicera samt har en god förmåga att planera, organisera och genomföra dina tilldelade projekt utifrån beställarens krav. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B är ett krav för tjänsten.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning på sex månader.

Kontaktperson
Frågor besvaras av chef Projekt Jonas Öman, tfn 0243-731 65.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 31 januari 2019. Löpande urval sker.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

 

Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering.

 

Vi ägs av borlängeborna och finns tillgängliga dygnet runt. Vi sköter el, fjärrvärme, stadsnät, vatten, avlopp, dagvatten, avfall, gator, vägar och grönområden i hela stan. Tillgänglighet, stor hänsyn till miljön och bra service till så låga priser som möjligt är vårt mål.

 

 

 

Startdatum (ansökan) 2018-12-05
Stoppdatum (ansökan) 2019-01-31

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela