Tekniker ÅVC

Borlänge Energi Logotype

Borlänge

respekt

engagemang

Borlänge Energi är det lokala energibolaget i Borlänge. Vi bedriver en omfattande verksamhet där vi tillhandahåller infrastrukturtjänster som fjärrvärme, elnät, stadsnät, vatten, avlopp och avfall och producerar och säljer el, erbjuder energitjänster och vårdar stadsmiljön. Vår breda verksamhet sträcker sig utanför det traditionella energibolagets, vilket gör oss unika. Tack vare vår bredd är vi en aktör som kraftfullt arbetar för omställningen till ett hållbart samhälle. Vi vill skapa ett varaktigt Borlänge och vi verkar för att cirkulär ekonomi ska vara en verklighet, där inga nya resurser behöver tas i anspråk. Det ska vara tryggt och enkelt att bo här, samtidigt som våra kunder ska känna att vår verksamhet är hållbar och prisvärd.

Borlänge Energi är organiserat utifrån perspektivet ägare-utförare och vi är en målstyrd organisation. Vi har våra affärsdrivande enheter i huvudsak organiserade i affärsområden -fjärrvärme, elhandel, elproduktion, energitjänster, vatten och avlopp, stadsnät, stadsmiljö, avfall, ny energi och elnät (som är ett helägt dotterbolag). Våra stödjande affärsområden består av marknad och affärsstöd, vars huvuduppgift är att bistå affärsområdena att nå sina mål.

Det ska vara lätt att trivas hos oss. Med viktiga arbetsuppgifter, bra arbetskamrater och förmånliga villkor strävar vi efter att vara en av Borlänges bästa arbetsplatser. Våra värdeord är engagemang och respekt. Vill du ha ett omväxlande och utvecklande arbete i ett tryggt och trevligt företag med många möjligheter till utveckling - då är du välkommen till oss!

Till Fågelmyra/Avfall (avfallsanläggningen) söker vi nu en driven och engagerad tekniker ÅVC som vill vara delaktig i arbetet att driva och vidareutveckla Fågelmyra avfallsanläggning!

Arbetsuppgifter
Som tekniker ÅVC på Fågelmyra avfallsanläggning är arbetsuppgifterna mångsidiga – du är en del av den dagliga driften på avfallsanläggningen med arbete i vågen, information och sortering kombinerat med administrativa uppgifter.

Du hjälper och vägleder våra kunder när det gäller kontroll, vägning och bedömning av inkommande avfall, ger sorterings- och miljöinformation och säljer jordprodukter. Vidare arbetar du med övervakning och skötsel av de tekniska installationerna – fordonsvåg, lakvatten- och deponigasanläggningar och kontroller enligt anläggningens egenkontrollprogram. Arbetet innefattar även administrativa uppgifter exempelvis hantering av statistik samt förvalta-, utveckla- och uppdatera befintligt kundregister med mera.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning och några års arbetslivserfarenhet, gärna från liknande arbetsuppgifter. Du är bekväm användare i olika IT-system. Du är serviceinriktad, initiativrik och har en god förmåga att både samarbeta och arbeta självständigt. Som tekniker ÅVC har du dagliga kundkontakter och det är därför viktigt att du kan förmedla information på ett tydligt och enkelt sätt. Du har en positiv inställning och ger ett affärsmässigt och gott kundbemötande, även i stressiga situationer. Självklart har du även ett genuint miljöintresse. Vi fäster stor vikt vid
personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning på sex månader.
Schemalagt arbete på obekväm arbetstid och helger kan ingå i tjänsten.

Kontaktperson
Frågor besvaras av chef Magnus Fridolfsson, tfn 0243-731 92.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via vårt ansökningsformulär senast den 7 april 2019.
Löpande urval sker.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering.

 

Vi ägs av borlängeborna och finns tillgängliga dygnet runt. Vi sköter el, fjärrvärme, stadsnät, vatten, avlopp, dagvatten, avfall, gator, vägar och grönområden i hela stan. Tillgänglighet, stor hänsyn till miljön och bra service till så låga priser som möjligt är vårt mål.

 

Startdatum (ansökan) 2019-03-08
Stoppdatum (ansökan) 2019-04-07

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela