VA-tekniker

Borlänge Energi Logotype

Borlänge

respekt

engagemang

Borlänge Energi är det lokala energibolaget i Borlänge. Vi bedriver en omfattande verksamhet där vi tillhandahåller infrastrukturtjänster som fjärrvärme, elnät, stadsnät, vatten, avlopp och avfall och producerar och säljer el, erbjuder energitjänster och vårdar stadsmiljön. Vår breda verksamhet sträcker sig utanför det traditionella energibolagets, vilket gör oss unika. Tack vare vår bredd är vi en aktör som kraftfullt arbetar för omställningen till ett hållbart samhälle. Vi vill skapa ett varaktigt Borlänge och vi verkar för att cirkulär ekonomi ska vara en verklighet, där inga nya resurser behöver tas i anspråk. Det ska vara tryggt och enkelt att bo här, samtidigt som våra kunder ska känna att vår verksamhet är hållbar och prisvärd.

Borlänge Energi är organiserat utifrån perspektivet ägare-utförare och vi är en målstyrd organisation. Vi har våra affärsdrivande enheter i huvudsak organiserade i affärsområden -fjärrvärme, elhandel, elproduktion, energitjänster, stadsnät, stadsmiljö, avfall, ny energi och elnät (som är ett helägt dotterbolag). Våra stödjande affärsområden består av marknad och affärsstöd, vars huvuduppgift är att bistå affärsområdena att nå sina mål.

Det ska vara lätt att trivas hos oss. Med viktiga arbetsuppgifter, bra arbetskamrater och förmånliga villkor strävar vi efter att vara en av Borlänges bästa arbetsplatser.

Våra värdeord är engagemang och respekt. Vill du ha ett omväxlande och utvecklande arbete i ett tryggt och trevligt företag med många möjligheter till utveckling - då är du välkommen till oss!

Till vår enhet Vatten och avlopp rörteknik behöver vi förstärkning och söker en VA-tekniker.

Arbetsuppgifter
I rollen som VA-tekniker är du en del i ett team som arbetar med att planera och utföra underhåll, reparationer och förnyelse på vårt ledningsnät inom fjärrvärme och vatten och avlopp. Arbetet innebär samarbete med kollegor såväl som andra aktörer, men även självständigt arbete ingår. Som VA-tekniker har du ett stort egenansvar, men behöver samtidigt vara en bra lagspelare och du arbetar i en miljö som sätter stora krav på noggrannhet och säkerhet för att garantera kvalitén uppfyller våra högt ställda krav.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har teknisk utbildning och/eller annan erfarenhet och kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från rörläggning och/eller anläggningsarbete.

Som person är du strukturerad, initiativrik, ansvarstagande och har förmåga att arbeta både självständigt och i nära samarbete med medarbetare, kunder och övriga samarbetspartners. Du har hög serviceanda och du är nyfiken på nya lösningar och processer. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B är ett krav för tjänsten. 

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning på sex månader. Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

Kontaktperson
Frågor besvaras av chef Robert Håkansson, tfn 0243-731 94.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via vårt ansökningsformulär senast den 28 oktober 2018.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering.

Vi ägs av borlängeborna och finns tillgängliga dygnet runt. Vi sköter el, fjärrvärme, stadsnät, vatten, avlopp, dagvatten, avfall, gator, vägar och grönområden i hela stan. Tillgänglighet, stor hänsyn till miljön och bra service till så låga priser som möjligt är vårt mål.

 

 

Startdatum (ansökan) 2018-10-02
Stoppdatum (ansökan) 2018-10-28

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela