VA-ingenjör

Borlänge Energi Logotype

Borlänge

respekt

engagemang

Vill du ha ett omväxlande och utvecklande arbete i ett tryggt och trevligt företag med många möjligheter till utveckling - då är du välkommen till oss!

Det ska vara lätt att trivas hos oss. Med viktiga arbetsuppgifter, bra arbetskamrater och förmånliga villkor strävar vi efter att vara en av Borlänges bästa arbetsplatser.Våra värdeord är engagemang och respekt.

Idag är vi 32 anställda på affärsområde Vatten och avlopp fördelade på fyra grupper – Planering och projektering, Vattenproduktion, Rörteknik och Avloppsrening/pumpstationer.

Till gruppen Planering och projektering söker vi nu en VA-ingenjör.

Arbetsuppgifter

Planering och projektering arbetar i huvudsak inom följande områden:

Som VA-ingenjör kommer du att arbeta med projekt och utredningar av varierande slag. Du blir även systemansvarig för vårt GIS-/kartsystem VA-banken.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom väg-och vatten eller annan likvärdig utbildning och/eller motsvarande praktisk yrkeserfarenhet. Du har god IT-kompetens och teknisk förståelse. Det är önskvärt att du har tidigare erfarenhet från arbete som VA-ingenjör.
Som person är du strukturerad, noggrann och tar gärna initiativ. Du drivs av att lära dig nya saker och utvecklas i arbetet kontinuerligt. Du har lätt för att samarbeta och har ett stort engagemang och driv. Din analytiska förmåga bidrar till att du på ett strategiskt och långsiktigt sätt utvecklar verksamheten mot både kort- och långsiktiga mål.

Som VA-ingenjör har du interna och externa kontakter och det är därför viktigt att du kan förmedla information på ett tydligt och enkelt sätt. Din förmåga att hantera det svenska språket i såväl tal som skrift är god. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B är ett krav för tjänsten. 

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning på sex månader.

Kontaktperson
Frågor besvaras av affärsområdeschef Jesper Johansson, tfn 0243-731 66.
Ansökan
Välkommen med din ansökan via vårt ansökningsformulär nedan senast den 31 augusti 2018. Löpande urval sker.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering. 

Vi ägs av borlängeborna och finns tillgängliga dygnet runt. Vi sköter el, fjärrvärme, stadsnät, vatten, avlopp, dagvatten, avfall, gator, vägar och grönområden i hela stan. Tillgänglighet, stor hänsyn till miljön och bra service till så låga priser som möjligt är vårt mål.

 

Startdatum (ansökan) 2018-07-09
Stoppdatum (ansökan) 2018-08-31

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela