Chef avloppsrening/pumpstationer vatten och avlopp

Borlänge Energi Logotype

Borlänge

respekt

engagemang

 

Vill du arbeta för en cirkulär ekonomi?
Vill du ha ett omväxlande och utvecklande arbete i ett tryggt och trevligt företag med många möjligheter till utveckling - då är du välkommen till oss!

Det ska vara lätt att trivas hos oss. Med viktiga arbetsuppgifter, bra arbetskamrater och förmånliga villkor strävar vi efter att vara en av Borlänges bästa arbetsplatser. Våra värdeord är engagemang och respekt.

Vi söker nu en chef till vår avloppsreningsverksamhet.

Borlänge Energi är en motor i arbetet med att göra Borlänge till ett uthålligare samhälle. I det sammanhanget har vår avloppsreningsverksamhet en betydelsefull roll i att sluta kretslopp och cirkulera resurser. Mot den bakgrunden är, förutom kärnverksamheten avloppsrening, återvinning av näringsämnen och framställning och uppgradering av biogas till fordonsgas viktiga utvecklingsområden i verksamheten.

Gruppen för avloppsrening och pumpstationer ingår tillsammans med grupperna planering och projektering, rörteknik och vattenproduktion i affärsområde Vatten och avlopp. I affärsområdet ingår 32 av våra omkring 240 medarbetare. Gruppen avloppsrening och pumpstationer har sju medarbetare. I gruppens verksamhetsområde ingår två reningsverk och cirka130 pumpstationer.

Arbetsuppgifter
Som chef för gruppen avloppsrening och pumpstationer har du det övergripande ansvaret för att leda det såväl långsiktiga strategiska arbetet som det dagliga operativa arbetet inom verksamhetsområdet. Du har också ansvaret för personalen i gruppen liksom för att gruppen som helhet arbetar mot fastställda mål. I dina uppgifter ingår även att utveckla och förbättra processer och arbetssätt.

Tjänsten har också en utåtriktad kommunikativ sida som bland annat innefattar kontakter, dialoger och möten med externa parter, som exempelvis tillsynsmyndigheter, entreprenörer och leverantörer. I detta arbete ingår också att vid behov företräda affärsområdet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en teknisk högskoleutbildning inom samhällsbyggnadsområdet och tidigare arbetslivserfarenhet. Utbildning i väg- och vattenbyggnadsteknik eller annan likvärdig utbildning med inriktning mot processteknik är önskvärt. 

Vi ser gärna att du har vana från befattningen som chef, där du har skaffat dig ett strategiskt tänkande och erfarenhet av personal- och ekonomiansvar. Som chef avlopps-reningsverksamhet har du interna och externa kontakter och det är därför viktigt att du kan förmedla information på ett tydligt och enkelt sätt. Din förmåga att hantera det svenska språket i såväl tal som skrift är god.

Du är bra på att entusiasmera andra, håller andra informerade om vad om händer och du är resultatorienterad och målfokuserad. Vidare behöver du vara bra på att planera ditt arbete, integrera kort- och långsiktiga mål samt ditt och dina medarbetares insatser för att lyckas i rollen chef. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B är ett krav för tjänsten.  

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning på sex månader.

Kontaktperson
Frågor besvaras av affärsområdeschef Jesper Johansson, tfn 0243-731 66.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via vårt ansökningsformulär nedan senast den 31 augusti 2018. Löpande urval sker.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

 

Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering.

 

Vi ägs av borlängeborna och finns tillgängliga dygnet runt. Vi sköter el, fjärrvärme, stadsnät, vatten, avlopp, dagvatten, avfall, gator, vägar och grönområden i hela stan. Tillgänglighet, stor hänsyn till miljön och bra service till så låga priser som möjligt är vårt mål.

 

 

 

Startdatum (ansökan) 2018-07-12
Stoppdatum (ansökan) 2018-08-31

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela