Chef gatudrift

Borlänge Energi Logotype

Borlänge

respekt

engagemang

Vill du ha ett omväxlande och utvecklande arbete i ett tryggt och trevligt företag med många möjligheter till utveckling - då är du välkommen till oss!

Det ska vara lätt att trivas hos oss. Med viktiga arbetsuppgifter, bra arbetskamrater och förmånliga villkor strävar vi efter att vara en av Borlänges bästa arbetsplatser. Våra värdeord är engagemang och respekt.

Vill du vara med och sätta din prägel på Borlänges offentliga rum?

Borlänge Energi planerar och förvaltar på Borlänge kommuns uppdrag stadens gator och parker samt ansvarar för trafikfrågor. Vi har egna växthus, egen parkverkstad och snickeri vilka ger oss goda förutsättningar för att arbeta småskaligt och med egen design. Vi utvecklar och restaurerar gamla parker och bygger nya torg, parker och lekplatser till nya bostadsområden. Vi verkar för att ge borlängeborna en god stadsmiljö och att nå visionen ”Borlänge – Sveriges trevligaste stad”.

Affärsområde Stadsmiljö, som främst ansvarar för ovanstående uppdrag, är uppdelat i fyra grupper - planering, parkdrift, gatudrift och trafik. Till Stadsmiljö gatudrift söker vi nu en chef som vill leda, driva och vidareutveckla gruppen Stadsmiljö gatudrift.

Arbetsuppgifter
Som chef gatudrift ansvarar du för att långsiktigt leda, planera, styra, utveckla, följa upp och driva det strategiska och operativa arbetet för Stadsmiljö gatudrift  - drift- och underhåll för gator, vägar, gång- och cykelvägar, torgytor, vinterväghållning, beläggningsunderhåll och renhållning. Du tar initiativ till utveckling och effektivisering och verkar för att Stadsmiljö gatudrift levererar med hög kvalitet till dem vi är till för.

Som chef gatudrift har du kontakt med kollegor, myndigheter, entreprenörer, allmänheten, kommunala förvaltningar samt har uppföljning/styrning/kontroll av entreprenader. Du har ekonomisk, planering- och budgetansvar för den egna verksamheten och personalansvar ingår i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning passande för arbetet och/eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med drift och underhåll. Önskvärt med kunskap om upphandling och entreprenadverksamhet.

Vi ser gärna att du har vana från befattningen som chef, där du har skaffat dig ett strategiskt tänkande och erfarenhet av personal- och ekonomiansvar. Som chef gatudrift har du interna och externa kontakter och det är därför viktigt att du kan förmedla information på ett tydligt och enkelt sätt. Din förmåga att hantera det svenska språket i såväl tal som skrift är god.

Du är bra på att entusiasmera andra, håller andra informerade om vad om händer och du är resultatorienterad och målfokuserad. Vidare behöver du vara bra på att planera ditt arbete, integrera kort- och långsiktiga mål samt ditt och dina medarbetares insatser för att lyckas i rollen chef. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B är ett krav för tjänsten.  

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning på sex månader.

Kontaktperson
Frågor besvaras av affärsområdeschef Stadsmiljö Miitri Weijden, tfn 0243-731 52.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via vårt ansökningsformulär nedan senast den 2 september 2018.
Löpande urval sker.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering.

 

 

 

Vi ägs av borlängeborna och finns tillgängliga dygnet runt. Vi sköter el, fjärrvärme, stadsnät, vatten, avlopp, dagvatten, avfall, gator, vägar och grönområden i hela stan. Tillgänglighet, stor hänsyn till miljön och bra service till så låga priser som möjligt är vårt mål.

 

 

 

Startdatum (ansökan) 2018-08-06
Stoppdatum (ansökan) 2018-09-02

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela