Marknadskommunikatör

Borlänge Energi Logotype

Borlänge

respekt

engagemang

Vill du ha ett omväxlande och utvecklande arbete i ett tryggt och trevligt företag med många möjligheter till utveckling - då är du välkommen till oss!

Det ska vara lätt att trivas hos oss. Med viktiga arbetsuppgifter, bra arbetskamrater och förmånliga villkor strävar vi efter att vara en av Borlänges bästa arbetsplatser.

Vi utvecklar nu vår förmåga att kommunicera med våra kunder, såväl existerande som presumtiva, liksom med våra övriga intressenter. För den satsningen söker vi nu dig som är en driven marknadskommunikatör med fokus på digitala medier. Du kommer att vara en del av vår enhet för försäljning och kommunikation. Enheten ingår i Borlänge Energis marknadsavdelning som servar bolagets affärsområden.

Borlänge Energi har sju affärsområden: avfall, elhandel och elproduktion, elnät, fjärrvärme, stadsnät, stadsmiljö och vatten och avlopp. Bolaget bedriver med andra ord en mång­facetterad verksamhet. Verksamheten är i långa stycken samhällsviktig och berör på ett eller annat sätt alla som bor och verkar i Borlänge. Det förhållandet präglar också kommunikationsuppdraget och gör det vittomfattande och mångfacetterat.

Våra medarbetarundersökningar visar att Borlänge Energi är en arbetsplats som medarbetarna trivs på. Och vi månar om vår arbetsmiljö, både den fysiska och psykosociala. Det ska vara lätt att trivas och prestera hos oss. Med meningsfulla och utvecklande arbetsuppgifter, goda arbetsrelationer och förmånliga villkor strävar vi efter att vara en av Borlänges bästa arbetsplatser. Engagemang och respekt är centrala ledord i vår verksamhet. 

Arbetsuppgifter

Du arbetar med/ansvarar för: 

Som marknadskommunikatör ansvarar du för marknadsföring och marknadskonceptet för våra tjänster. Strategiskt och analytiskt förstår och utvecklar du marknadsföringen efter företagets strategi. Du är delaktig och drivande i såväl den interna som externa kommunikationen med stark koppling mot digitala kanaler, allt utifrån företagets eller kundernas önskemål och behov.

Kvalifikationer
För att vara marknadskommunikatör hos oss ser vi att du har utbildning inom marknadsföring/kommunikation och/eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har praktisk erfarenhet av InDesign, Episerver och Photoshop. Det är önskvärt att du har erfarenhet av E-commerce, sociala medier och Google Analytics. Som marknadskommunikatör har du interna och externa kontakter och det är därför viktigt att du verkar och agerar affärsmässigt och att du kan förmedla information på ett tydligt och enkelt sätt. Du har god form- och språkkänsla samtidigt som du är kreativ, lyhörd och flexibel. För att lyckas i rollen krävs ett strukturerat arbetssätt för att koordinera projekt och kampanjer. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.  

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning på sex månader.

Kontaktperson
Frågor besvaras av Anders Forsén, chef Försäljning och kommunikation, tfn 0243-734 30.  

Ansökan
Välkommen med din ansökan via vårt ansökningsformulär senast den 31 augusti 2018. Löpande urval sker. 
I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se 

Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering.  

Vi ägs av borlängeborna och finns tillgängliga dygnet runt. Vi sköter el, fjärrvärme, stadsnät, vatten, avlopp, dagvatten, avfall, gator, vägar och grönområden i hela stan. Tillgänglighet, stor hänsyn till miljön och bra service till så låga priser som möjligt är vårt mål. 

 

Startdatum (ansökan) 2018-07-31
Stoppdatum (ansökan) 2018-08-31

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela