Chef planering och projektering vatten och avlopp

Borlänge Energi Logotype

Borlänge

respekt

engagemang

Vill du ha ett omväxlande och utvecklande arbete i ett tryggt och trevligt företag med många möjligheter till utveckling - då är du välkommen till oss!

Det ska vara lätt att trivas hos oss. Med viktiga arbetsuppgifter, bra arbetskamrater och förmånliga villkor strävar vi efter att vara en av Borlänges bästa arbetsplatser. Våra värdeord är engagemang och respekt.

Idag är vi 32 anställda på affärsområde Vatten och avlopp fördelade på fyra grupper – Planering och projektering, Vattenproduktion, Rörteknik och Avloppsrening/pumpstationer. Till gruppen Planering och projektering söker vi nu en chef.

Arbetsuppgifter
Planering och projektering arbetar i huvudsak inom följande områden:

Som chef ansvarar du för att gruppen arbetar mot fastställda mål och du utvecklar och förbättrar processer och arbetssätt. Tjänsten innebär kontakter, dialoger och möten med såväl intern personal som externa parter, exempelvis kunder, entreprenörer, leverantörer med flera. Du tar initiativ till utveckling och effektivisering och verkar för att gruppen och affärsområdet levererar med hög kvalitet till dem vi är till för. Du har ekonomisk, planering- och budgetansvar för den egna verksamheten och personalansvar ingår i tjänsten (i dagsläget nio personer).

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning, exempelvis inriktning väg- och vatten, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig samt några års praktisk arbetslivs-erfarenhet från ovan nämnda arbetsuppgifter inom VA-branschen. Vi ser gärna att du har vana från befattningen som chef, där du har skaffat dig ett strategiskt tänkande och erfarenhet av personal- och ekonomiansvar.

Som chef planering och projektering har du interna och externa kontakter och det är därför viktigt att du kan förmedla information på ett tydligt och enkelt sätt. Din förmåga att hantera det svenska språket i såväl tal som skrift är god. Du är bra på att entusiasmera andra, håller andra informerade om vad om händer och du är resultatorienterad och målfokuserad. Vidare behöver du vara bra på att planera ditt arbete, integrera kort- och långsiktiga mål samt ditt och dina medarbetares insatser för att lyckas i rollen chef. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B är ett krav för tjänsten.  

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning på sex månader.

Kontaktperson
Frågor besvaras av affärsområdeschef Jesper Johansson, tfn 0243-731 66.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via vårt ansökningsformulär nedan senast den 7 augusti 2018.

Löpande urval sker.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering.

Vi ägs av borlängeborna och finns tillgängliga dygnet runt. Vi sköter el, fjärrvärme, stadsnät, vatten, avlopp, dagvatten, avfall, gator, vägar och grönområden i hela stan. Tillgänglighet, stor hänsyn till miljön och bra service till så låga priser som möjligt är vårt mål.

 

 

 

Startdatum (ansökan) 2018-06-29
Stoppdatum (ansökan) 2018-08-07

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela