Drifttekniker till fjärrvärme drift

Borlänge Energi Logotype

Borlänge

respekt

engagemang

Vill du ha ett omväxlande och utvecklande arbete i ett tryggt och trevligt företag med många möjligheter till utveckling - då är du välkommen till oss!

Det ska vara lätt att trivas hos oss. Med viktiga arbetsuppgifter, bra arbetskamrater och förmånliga villkor strävar vi efter att vara en av Borlänges bästa arbetsplatser. Våra värdeord är engagemang och respekt.

Borlänge Energi levererar värme till drygt 6 000 kunder dygnet runt, året om. Genom gott samarbete med industrin och Falu Energi & Vatten AB producerar vi i våra anläggningar cirka 500 GWh fjärrvärme per år till våra fjärrvärmenät.

Anläggningarna omfattas av avfallsförbränning i värme- och kraftvärmeverk, rökgas-kondensering, värmepumpar, reservoljepannor samt mindre pelletspannor. Kraftproduktionen finns i kraftvärmeverket KVV P7. Vi behöver förstärkning och söker nu en drifttekniker till fjärrvärme drift.

Arbetsuppgifter
I rollen som drifttekniker ingår du i ett team/skiftlag som arbetar med drift av våra produktionsanläggningar för kraft- och värme. Arbetsuppgifterna är mångsidiga och består av driftövervakning från kontrollrummet på våra fjärrvärme- och övriga anläggningar, rondering, optimering, driftomläggningar samt förebyggande underhåll på kraftvärmeverket. Arbetet innebär samarbete med kollegor såväl som andra aktörer, men även självständigt arbete ingår.

Som drifttekniker har du kännedom om förbränningsteknik, termodynamik och en förmåga att se processen som en helhet och med det som grund köra systemen på bästa sätt ur ett säkert, ekonomiskt och miljömässigt perspektiv.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har teknisk utbildning, exempelvis driftteknikerutbildning, och/eller erfarenhet och kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet från kraft- och värmeproduktion är önskvärt.

Som person är du ansvarsfull, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du har förmåga att arbeta självständigt, men även lätt för att samarbeta och dela med dig av din kunskap. Du bör vara van vid att använda datorbaserade system för drift. Självklart har du ett intresse för energi och teknik och du motiveras av problemlösning. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B är ett krav för tjänsten.  

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning på sex månader.
Arbetet sker enligt schemalagd skiftgång.

Kontaktperson
Frågor besvaras av chef fjärrvärme drift Peter Holmberg, tfn 0243-731 06.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via vårt ansökningsformulär senast 15 augusti 2018.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering.

 

Vi ägs av borlängeborna och finns tillgängliga dygnet runt. Vi sköter el, fjärrvärme, stadsnät, vatten, avlopp, dagvatten, avfall, gator, vägar och grönområden i hela stan. Tillgänglighet, stor hänsyn till miljön och bra service till så låga priser som möjligt är vårt mål.

 

 

 

Startdatum (ansökan) 2018-06-26
Stoppdatum (ansökan) 2018-08-15

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela