Samordnare tekniker rör, inriktning ledningsnät fjärrvärme

Borlänge Energi Logotype

Borlänge

respekt

engagemang

Vill du ha ett omväxlande och utvecklande arbete i ett tryggt och trevligt företag med många möjligheter till utveckling - då är du välkommen till oss!

Det ska vara lätt att trivas hos oss. Med viktiga arbetsuppgifter, bra arbetskamrater och förmånliga villkor strävar vi efter att vara en av Borlänges bästa arbetsplatser. Våra värdeord är engagemang och respekt.

Vårt affärsområde Vatten och avlopp är fördelade på fyra grupper – vattenproduktion, avloppsrening, planering och projektering samt rörteknik. Till gruppen rörteknik söker vi en samordnare tekniker rör, inriktning ledningsnät fjärrvärme.  

Arbetsuppgifter
Som samordnare tekniker rör arbetar du med reparationer, drift- och underhåll och nybyggnation på vårt ledningsnät inom fjärrvärme och vatten och avlopp. Tillsammans med närmaste chef driver, planerar, fördelar och deltar du i det dagliga arbetet i gruppen rörteknik, inriktning ledningsnät fjärrvärme. Du ansvarar för planering av effektivt maskin- och resursutnyttjande, schemaläggning och tidsattestering.

Som samordnare tekniker rör företräder du, via möten, telefonsamtal och e-post, verksamheten i kontakter med medborgare, mark- och fastighetsägare, kunder och entreprenörer med flera. Vidare ingår administrativa arbetsuppgifter såsom arbetsorder, driftsrapportering, fakturahantering med mera.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning inom energi/drift- och underhåll/ledningsnät och/eller erfarenhet och kompetens som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För jobbet krävs god förmåga att samarbeta samt leda och engagera medarbetare och det är önskvärt med erfarenhet av arbetsledning/ledarskap. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från arbete med ledningsnät.

Som person är du drivande, ansvarsfull och tar egna initiativ. Då tjänsten innehåller interna och externa kontakter är du serviceinriktad och kommunikativ. Du ser en utmaning i fförbättringar och har kvalitetstänk som egenskap i ditt arbete. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.  

Körkort B är ett krav för tjänsten.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning på sex månader. Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

Kontaktperson
Frågor besvaras av Robert Håkansson, chef rörteknik tfn 0243-731 94 eller Robert Källman, projekteringsingenjör tfn 0243-731 35.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via vårt ansökningsformulär nedan senast den 31 augusti 2018. Löpande urval sker.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering.

Vi ägs av borlängeborna och finns tillgängliga dygnet runt. Vi sköter el, fjärrvärme, stadsnät, vatten, avlopp, dagvatten, avfall, gator, vägar och grönområden i hela stan. Tillgänglighet, stor hänsyn till miljön och bra service till så låga priser som möjligt är vårt mål.

 

 

 

Startdatum (ansökan) 2018-06-26
Stoppdatum (ansökan) 2018-08-31

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela