Anläggningsingenjör kraft- värme

Borlänge Energi Logotype

Borlänge

respekt

engagemang

Vill du ha ett omväxlande och utvecklande arbete i ett tryggt och trevligt företag med många möjligheter till utveckling - då är du välkommen till oss!

Det ska vara lätt att trivas hos oss. Med viktiga arbetsuppgifter, bra arbetskamrater och förmånliga villkor strävar vi efter att vara en av Borlänges bästa arbetsplatser. Våra värdeord är engagemang och respekt.

Borlänge Energi levererar värme till drygt 6 000 kunder dygnet runt, året om. Genom gott samarbete med industrin och Falu Energi & Vatten AB producerar vi i våra anläggningar cirka 500 GWh fjärrvärme per år till våra fjärrvärmenät. Anläggningarna omfattas av avfallsförbränning i värme- och kraftvärmeverk, rökgaskondensering, värmepumpar, reservoljepannor samt mindre pelletspannor. Kraftproduktionen finns i kraftvärmeverket KVV P7.

Till fjärrvärme produktion söker vi en engagerad anläggningsingenjör som vill vara delaktig i arbetet att driva och vidareutveckla Borlänge Energis fjärrvärmeanläggningar!

Arbetsuppgifter
Som anläggningsingenjör är arbetsuppgifterna mångsidiga och främst av ansvaret för bränslehantering såsom inköp, anbud och kvalitetskontroll av bränsle till våra anläggningar. I arbetsuppgifterna ingår även underhåll, uppföljning och utvärdering av vår fjärrvärmeverksamhet, drift och optimering av anläggningarna, projektledning för mindre projekt, hantering av miljörapporter samt andra förekommande utredningar. Rollen som anläggningsingenjör är en viktig del i processen med att förbättra våra anläggningar och verka för att en hög tillgänglighet och effektivitet uppnås.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning, gärna en ingenjörsutbildning och/eller annan utbildning/arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har kunskap/erfarenhet av miljö- och bränslefrågor och/eller drift av kraft- och värmeproducerande anläggningar.

Du har lätt för att samarbeta och du har ett stort engagemang och driv. Din analytiska förmåga bidrar till att du på ett strategiskt och långsiktigt sätt utvecklar verksamheten mot både kort- och långsiktiga mål.  

Som anläggningsingenjör har du interna och externa kontakter och det är därför viktigt att du kan förmedla information på ett tydligt och enkelt sätt. Din förmåga att hantera det svenska språket i såväl tal som skrift är god. Framför allt har du stort intresse för energi och teknik och du motiveras av problemlösning!

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort B är ett krav för tjänsten.  

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning på sex månader. Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten. 

Kontaktperson
Frågor besvaras av chef fjärrvärme produktion Per-Olov Olsson, tfn 0243-730 04.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via vårt ansökningsformulär nedan senast den 31 augusti 2018. Löpande urval sker.

 

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering.

 

Vi ägs av borlängeborna och finns tillgängliga dygnet runt. Vi sköter el, fjärrvärme, stadsnät, vatten, avlopp, dagvatten, avfall, gator, vägar och grönområden i hela stan. Tillgänglighet, stor hänsyn till miljön och bra service till så låga priser som möjligt är vårt mål.

 

 

 

Startdatum (ansökan) 2018-06-26
Stoppdatum (ansökan) 2018-08-31

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela