Inköpare

Borlänge Energi Logotype

Borlänge

respekt

engagemang

Vill du ha ett omväxlande och utvecklande arbete i ett tryggt och trevligt företag med många möjligheter till utveckling - då är du välkommen till oss!

Det ska vara lätt att trivas hos oss. Med viktiga arbetsuppgifter, bra arbetskamrater och förmånliga villkor strävar vi efter att vara en av Borlänges bästa arbetsplatser. Våra värdeord är engagemang och respekt.  

Till vår enhet Redovisning och inköp söker vi en engagerad inköpare som vill vara delaktig i arbetet att driva och utveckla våra inköpsprocesser.

Arbetsuppgifter
Som inköpare arbetar du med hela inköpsprocessen – från upprättande av förfrågnings-underlag till avtal. Vår inköpsprocess styrs oftast av Lagen om offentlig upphandling (LOU) och Lagen om offentlig upphandling i försörjningssektorn (LUF). Du genomför självständigt upphandlingar, inköp och ramavtal när det gäller entreprenader, produkter och tjänster för våra affärsområden. Du driver ett proaktivt förbättringsarbete och medverkar till att processerna och arbetssättet utvecklas. En god omvärldsbevakning och ett intresse för entreprenad- och avtalsformer är viktigt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant högskole- eller yrkesutbildning inom inköp, ekonomi, juridik, teknik, bygg- och anläggning och/eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har kunskaper i avtalsrätt och  upphandlingsregler som LOU och LUF. Vi ser positivt på om du har erfarenhet och kunnande inom regelverken AB, ABT och ABK.

Du är utåtriktad och tycker om att arbeta målinriktat med stark drivkraft, struktur och noggrannhet. Då tjänsten innefattar interna och externa kontakter är du affärsmässig, har god förmåga att samarbeta, skapa långsiktigt goda relationer till leverantörer, samarbetspartners och kollegor. Din förmåga att hantera det svenska språket i såväl tal som skrift är god. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning, heltid. Vi tillämpar provanställning på sex månader.

Kontaktperson
Frågor besvaras av Alf Nordanbro, ekonomidirektör, tfn 0243-731 97.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via vårt ansökningsformulär senast den 24 juni 2018. Löpande urval sker.

 

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

 

Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering.

  

Vi ägs av borlängeborna och finns tillgängliga dygnet runt. Vi sköter el, fjärrvärme, stadsnät, vatten, avlopp, dagvatten, avfall, gator, vägar och grönområden i hela stan. Tillgänglighet, stor hänsyn till miljön och bra service till så låga priser som möjligt är vårt mål.

Startdatum (ansökan) 2018-05-29
Stoppdatum (ansökan) 2018-06-24

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela