Miljöarbetare chaufför

Borlänge Energi Logotype

Borlänge

respekt

engagemang

Vill du ha ett omväxlande och utvecklande arbete i ett tryggt och trevligt företag med många möjligheter till utveckling - då är du välkommen till oss!

Det ska vara lätt att trivas hos oss. Med viktiga arbetsuppgifter, bra arbetskamrater och förmånliga villkor strävar vi efter att vara en av Borlänges bästa arbetsplatser. Våra värdeord är engagemang och respekt.

Borlänge Energi har, på uppdrag av Borlänge kommun, ansvaret för kommunens hushållsavfall. Vi handlägger avfallsplanering, ansvarar för insamling av hushållsavfall och för Fågelmyra avfallsanläggning där vi hanterar brännbart avfall, komposterar matavfall och driver deponi.

Till vårt affärsområde Fågelmyra avfall insamling söker vi en miljöarbetare chaufför. Det händer mycket inom renhållningen just nu och här blir du en viktig medspelare. Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att praktiskt delta i insamlingen av avfall och förpackningar inom Borlänge kommun. Arbetsgruppen består idag av elva personer som arbetar med insamling avfall. I fordonsparken ingår sidlastare, baklastadentvåfacksbilar och containertömmande sopbil.

Arbetsuppgifter
Som miljöarbetare chaufför arbetar du med insamling, tömning och transport av avfall med hjälp av de fordon som ingår i fordonsparken. Även andra arbetsuppgifter inom verksamhetsområdet kan förekomma. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning och/eller praktiskt erfarenhet av lastbilskörning.
Du har minst körkort C och yrkesförarkompetens. Erfarenhet av körning med sidlastare är önskvärt.

Som person är du flexibel, självständig, ansvarsfull och du har god förmåga att samarbeta, skapa och bibehålla goda relationer till kollegor, kunder och samarbetspartners. Du är lösningsorienterad, beredd att ta initiativ och du kan behålla lugnet när tempot skruvas upp samt är ett gott föredöme i trafiken och tänker säkerheten först. Det är en fördel om du har lätt för att lära dig rutiner och har ett gott lokalsinne. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning på sex månader.

Kontaktperson
Frågor besvaras av chef Per-Olov Johansson, tfn 0243-732 16.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via vårt ansökningsformulär nedan senast 28 mars 2018.
Löpande urval sker.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering.

 

Vi ägs av borlängeborna och finns tillgängliga dygnet runt. Vi sköter el, fjärrvärme, stadsnät, vatten, avlopp, dagvatten, avfall, gator, vägar och grönområden i hela stan. Tillgänglighet, stor hänsyn till miljön och bra service till så låga priser som möjligt är vårt mål.

 

Startdatum (ansökan) 2018-03-08
Stoppdatum (ansökan) 2018-03-28

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela