Chef redovisning och inköp

Borlänge Energi Logotype

Borlänge

respekt

engagemang

Vill du ha ett omväxlande och utvecklande arbete i ett tryggt och trevligt företag med många möjligheter till utveckling - då är du välkommen till oss!

Det ska vara lätt att trivas hos oss. Med viktiga arbetsuppgifter, bra arbetskamrater och förmånliga villkor strävar vi efter att vara en av Borlänges bästa arbetsplatser. Våra värdeord är engagemang och respekt.

På enheten redovisning och inköp arbetar ekonomer, handläggare krav och kredit samt inköpare, totalt nio personer. Vi söker nu en chef som vidareutveckla enheten med och mot ett affärsinriktat förhållningssätt.

Arbetsuppgifter
Som chef redovisning och inköp ansvarar, leder, planerar och strukturerar du arbetet inom redovisning och inköp. Detta innebär bland annat att du koordinerar, planlägger månads-, årsbokslut och revisioner, budget och prognosarbete på uppdrag av Vd. Med hjälp av enheten stödjer du även affärsområdena i deras ekonomiarbete. På uppdrag av affärsområdena driver och genomför inköpsfunktionen de upphandlingar som krävs för att affärsområdena ska klara sina uppdrag.

Som chef redovisning och inköp har du nära kontakt med våra affärsområden och upprättar ett gott samarbete med revisorer, myndigheter med flera. Som IT-stöd använder vi bland annat affärssystemet Raindance. Personalansvar ingår i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lämplig högskoleutbildning och/eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig och du har flera års erfarenhet av redovisningsarbete, gärna som redovisningschef, controller eller inköpscontroller. Du har arbetat brett med allt från löpande redovisning till rapportering, budget och uppföljning och boksluts- och årsredovisningsarbete.

Du är analytisk och har lätt för att samarbeta och har ett stort engagemang och driv. Då vi lägger stor vikt vid utveckling förutsätter vi att du kan identifiera förbättringspotentialer samt genomföra lösningarna. Vi ser gärna att du har vana från befattningen som chef, där du har skaffat dig ett strategiskt tänkande och erfarenhet av personal- och ekonomiansvar. Vidare behöver du vara bra på att planera ditt arbete, integrera kort- och långsiktiga mål samt ditt och dina medarbetares insatser för att lyckas i rollen chef. Framför allt tror vi att du ser redovisningen som ett verktyg för att utveckla och stötta företagets fortsatta framgång. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning på sex månader.

Kontaktperson
Frågor besvaras av chef Affärsstöd Karolina Höjsgaard, tfn 0243-730 10.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan via vårt ansökningsformulär senast den 2 april 2018.

Löpande urval sker.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se  

Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering. 
 

Vi ägs av borlängeborna och finns tillgängliga dygnet runt. Vi sköter el, fjärrvärme, stadsnät, vatten, avlopp, dagvatten, avfall, gator, vägar och grönområden i hela stan. Tillgänglighet, stor hänsyn till miljön och bra service till så låga priser som möjligt är vårt mål.

 

 

Startdatum (ansökan) 2018-03-09
Stoppdatum (ansökan) 2018-04-02

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela