Gatuarbetare

Borlänge Energi Logotype

Borlänge

respekt

engagemang

Vill du ha ett omväxlande och utvecklande arbete i ett tryggt och trevligt företag med många möjligheter till utveckling - då är du välkommen till oss!

Det ska vara lätt att trivas hos oss. Med viktiga arbetsuppgifter, bra arbetskamrater och förmånliga villkor strävar vi efter att vara en av Borlänges bästa arbetsplatser.

Borlänge Energi planerar och förvaltar på Borlänge kommuns uppdrag stadens gator och parker samt ansvarar för trafikfrågor. Vi har egna växthus, egen parkverkstad och snickeri vilka ger oss goda förutsättningar för att arbeta småskaligt och med egen design. Vi utvecklar och restaurerar gamla parker och bygger nya torg, parker och lekplatser till nya bostadsområden. Vi verkar för att ge borlängeborna en god stadsmiljö och att nå visionen ”Borlänge – Sveriges trevligaste stad”.

Affärsområde Stadsmiljö, som främst ansvarar för ovanstående uppdrag, är uppdelat i fyra grupper - planering, parkdrift, gatudrift och trafik. Till Stadsmiljö gatudrift söker vi nu gatuarbetare som vill vara delaktig i uppdraget med att sköta stadens allmänna platsmark. 

Arbetsuppgifter
Som gatuarbetare arbetar du med skötsel av Borlänges allmänna platsmark och arbetet sker till största del utomhus i offentliga miljöer. Arbetsuppgifterna innefattar gaturenhållning – manuell renhållning, framblåsning till sopmaskin, tömning av papperskorg- och hundlatrintömning - med mera. Vidare ingår grästrimning, röjning av sly med klinga på slaghackytor, dikesslåtterytor efter gång- och cykelvägar och gasolbränning av ogräs på hårdgjorda ytor. Arbetet sker självständigt eller i nära samarbete med kollegorna.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasial utbildning och/eller tidigare kunskap och erfarenhet från arbete med gatudrift eller annan kunskap som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Som person är du drivande, självständig, noggrann och ansvarsfull. Du är serviceinriktad, har god samarbetsförmåga och trivs med både självständigt arbete och arbete i grupp. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Det är önskvärt att du har genomfört kurserna Arbete på väg nivå ett, Heta arbeten, Röjmotorsåg RA och Motorsåg AB. 

Körkort B är ett krav för tjänsten.  

Anställningsvillkor
Tidsbegränsad anställning – säsongsanställning.
Schemalagt arbete på obekväm arbetstid och helger kan ingå i tjänsten.

Kontaktperson
Frågor besvaras av Jonas Jonsson, chef Stadsmiljö gatudrift, tfn 0243-732 59.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via vårt ansökningsformulär senast den 4 mars 2018. Löpande urval sker.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering.

Vi ägs av borlängeborna och finns tillgängliga dygnet runt. Vi sköter el, fjärrvärme, stadsnät, vatten, avlopp, dagvatten, avfall, gator, vägar och grönområden i hela stan. Tillgänglighet, stor hänsyn till miljön och bra service till så låga priser som möjligt är vårt mål.

 

 

Startdatum (ansökan) 2018-02-06
Stoppdatum (ansökan) 2018-03-04

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela